Sierkussens in de kinderkamer

Gooi een paar kussens op het bed of op de bank en de kamer ziet er meteen een stuk gezelliger uit. Of leg een paar kussens in de vensterbank zodat je kind heerlijk in het raam muziek kan luisteren. In het enorme aanbod aan kussens is het lastig om de juiste kussens te vinden. Daarom zetten wij de leukste kussens hieronder voor je op een rij.Sierkussens

Fleurige sierkussens

Je slaagt zeker bij de webshop van Klein en Fijn. Het aanbod in fleurige sierkussens is daar enorm. Cozz heeft ook leuke sierkussens in haar collectie in de kleuren rood, wit en blauw. Tulpen zie je veel terug in hun collectie. Om het zomerse gevoel af te maken, hebben ze een vrolijke vogel kussen. Maar op een gegeven moment hebben meiden de ‘bloementjes- en hartjesfase’ wel gehad. Bij H&M home hebben ze sierkussens voor echte stoere meiden.

Sierkussens kinderkamer

Mooie kussens met grappige maar rustige prints van een gitaar, robot, vleugels, vogelkooi of scooter vind je bij Authentique Mignon. De kussens zijn met de hand geschilderd, dus stuk voor stuk uniek. Zoek je naar een uitgebreid assortiment? Dan ben je in onze vtwonenshop aan het goede adres. De keuze is reuze!

Knuffelkussen

Voor kleine kinderen is het leuk als er een kussen op het bed ligt waarmee ze kunnen knuffelen. Dat dachten Siep&Saartje ook. Een tractor, een kip, een auto of een geisha. Of wat dacht je van de abstracte dieren met toch nog een hoog knuffelgehalte van JIP?

Voor jongens

Voor jongens die gek zijn op robots, zijn de robot kussens van Ferm Living perfect. Deze zijn onder andere verkrijgbaar bij Kidzsupplies. Het kussen is verkrijgbaar in een groot en klein model. Leuk om de robot kussens naast elkaar te zetten. Liever een auto of bus als kussen? Kijk dan even bij Klein en Fijn op de website. 

Bron: 1. Authentique Mignon

nog meer: kinderkamer