Schoolbord kinderkamer

Een schoolbord is niet alleen een leuk object in de kinderkamer, het is ook functioneel. Met schoolkrijt schrijf je van alles op het bord. Leuke berichtjes, of belangrijke afspraken die je kind niet mag vergeten. Ook is een schoolbord kinderkamer ideaal voor het maken van huiswerk. Kinderen hebben alle ruimte om de tafels te oefenen of woorden te leren schrijven.

Schoolbord kinderkamer

Schoolbord kinderkamer met lijst

Een schoolbord is functioneel. Maar het is wel fijn als het bord er ook leuk uit ziet. Je kunt de wand op de kinderkamer ook decoreren met een ingelijst schoolbord. Bij Kamer 26 hebben ze krijtborden met mooie lijsten eromheen. Bijvoorbeeld een smalle of brede witte lijst. Of een lijst van sloophout.

Fotolijst

Tieners hebben niet zo veel aan een standaard schoolbord. Maar het is voor hun wel handig om ergens berichten op te schrijven. Krijtbordshop heeft hele leuke krijtborden in het assortiment in de vorm van een fotolijst. Je kind kan er een leuke foto in stoppen en er een boodschap opschrijven. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Schoolbordverf

Kan je nergens een perfect schoolbord vinden? Dan maak je er toch zelf één. Met de schoolbordverf van Flexa heb je in een handomdraai een schoolbord. Neem een houten plaat in de gewenste vorm. Likje verf er overheen en klaar. Kijk voor meer informatie over schoolbordverf op Kleurinspiratie.

Oud schoolbord

Oude spullen hebben altijd een romantische en authentieke uitstraling. Zo ook een oud schoolbord. Je vraagt je al snel af waar hij vandaag komt en wie er vroeger mee gespeeld heeft. Op Marktplaats en in kringloopwinkels vind je soms te mooiste antieke schoolborden. Maar je moet wel geluk hebben.

Antiek en brocante schoolbord

Er zijn enkele brocante webwinkels welke oude schoolborden verkopen. Bijvoorbeeld bij Sfeerleven. Of ze nou echt antiek zijn dat maakt eigenlijk niet uit. De uitstraling van deze schoolborden is waarschijnlijk precies waar je naar op zoek bent.

Verjaardagstaart digitaal schoolbord

Als jouw kind of een kind in de klas jarig is, is het leuk om een verjaardagstaart op het schoolbord te projecteren. Bij Schoolbordportaal kies je zelf een leuke taart uit. Deze kan je bewerken met kaarsjes, slagroom en versieringen. Met een verjaardagstaart digitaal schoolbord maak je er een feestelijke verjaardag van.

Bron: ariadne at Home |Styling Bart Brussee

nog meer: kinderkamer