Praxis muurstickers

Kinderen willen hun kamer zo nu en dan nog wel eens veranderd hebben. Met de Praxis muurstickers is het niet nodig een hele wand te verven. Met de verschillende stickersets versier je de wand in de kinderkamer met favoriete Disney figuren. Aan de slag!Praxis muurstickers

Tutten tussen prinsessen

Op de website van Praxis vind je verschillende stickersets. De stickers zijn behalve op muren, ook op meubels, ramen en spiegels te gebruiken. Decoreer de meidenkamer bijvoorbeeld met Disney prinsessenstickers op de muren en de spiegels. Zo kan je dochter heerlijk tutten tussen Belle en Assepoester. Je kunt de stickers steeds opnieuw opplakken en verwijderen.

Praxis muurstickers

Voor de kamer van jonge kinderen heeft Praxis muurstickers met Hello Kitty en Winnie the Pooh. Plak alle vriendjes van Winnie de Pooh boven het bed of boven de commode. Omdat de stickers zonder achterblijvende stickerresten te verwijderen zijn, zijn de stickers ook geschikt voor autoramen. Plezier op de achterbank met Hello Kitty dus!

Stoere mannen

In de kamer van een kleine man kun je aan de slag gaan met stickers van Spiderman of Disney cars. Op het stickervel van Spiderman zitten maar liefst 72 stickers. Genoeg om de kledingkast, het bed of de muur vol te plakken met het idool van elke kleine held.

Zelf muurstickers maken

Niet de juiste muurstickers tussen de stickers van Praxis gevonden? Wie een beetje creatief is, gaat natuurlijk zelf aan de slag. Hoe je zelf muurstickers maakt lees je in ons artikel Zelf muurstickers maken. Hier vind je nog meer inspiratie en verkoopadressen.

Behang praxis

Bij Praxis kun je natuurlijk niet alleen voor muurstickers terecht. Ze hebben nog veel meer, zo ook behang. Van glasvliesbehang tot behang met een bloemenpatroon. Het snowflake multi-wit behang is een vrolijke toevoeging in een meidenkamer. En het ledgestone grijs behang maakt van de jongenskamer een stoere slaapkamer. Snuffel hier tussen de behangcollectie. Extra fijn is dat je gelijk alle benodigdheden kunt aanschaffen. Aan de slag!

Bron: Praxis.nl

nog meer: kinderkamer