Naamstickers in de kinderkamer

Een prachtige muursticker met de naam van je kind op de muur maakt de kinderkamer helemaal af. Zeker weten dat je zoon of dochter straks super trots is op het feit dat zijn of haar naam boven het bed pronkt.Naamsticker kinderkamer

Naamstickers kinderkamer

Een ster, hartje, vliegtuig of schaap – bij Bulbby vind je muurstickers met naam en een figuur. Je past de sticker helemaal naar eigen wens aan. Je kiest een afbeelding en het formaat en daarna kan je zelf een kleur uitkiezen. Ze verkopen stickers voor op de deur, de wand en het raam.

Bij Hippe Kinderspullen en Koter Kado vind je ook allerlei verschillende naamstickers, in allerlei kleuren, vormen en lettertypen.

Naamstickers deur

‘Hier slaapt …’, met een naamsticker op de deur van je kinderkamer wordt dit al snel duidelijk. Hippekinderspullen verkoopt erg leuke naamstickers. Dit zijn stickers met een afbeelding die bij jouw kind past, met zijn of haar naam erbij. In diverse kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Dus geschikt voor op de deur, maar in een grotere maat erg leuk op de muur

Naamsticker stempel

Leuk die stempel stickers van StickerOp! Alsof er een grote poststempel op de muur is gedrukt. Maar dan met de naam en (naar wens) de geboortedatum van je kind erop. Je kunt voor alleen de stempel kiezen of je gaat voor het exemplaar met een vliegtuig of stuurwiel erbij. Airmail of zeepost op de muur!

Muursticker Hema

Bij Hema ontwerp je binnen een handomdraai je eigen muursticker. Je kiest een print, kleur, formaat en voegt de juiste naam toe en voilà na bestelling ontvang je je eigen ontworpen sticker thuis. Zo makkelijk kan het zijn!

Bron: StickerOp

nog meer: kinderkamer