Pimp de kinderkamer met muurstickers

Alle kleuren die je maar kunt bedenken, van klein tot groot en van dieren tot superhelden. Muursticker voor de kinderkamer, ze zijn er in vele varianten. Je bedenkt waar je de sticker wilt hebben, je plakt de sticker op en in no time heb je met een muursticker de kinderkamer of babykamer opgefleurd. En dat zonder verfroller, behanglijm en allerlei rommel.

kinderkamer Muurstickers

Een boom of juist een stoere bus?

Alles is mogelijk met een kinderkamer muurstickers. Ga je voor een echte meisjeskamer? Ga dan voor roze bloemen, romantische figuren of dromerige prinsessen. Moet het een stoere jongenskamer worden? Dan zijn er figuren als auto’s, raketten en dinosauriërs. Of wat dacht je van een persoonlijk ontworpen muursticker? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Teksten op de muur

De naam van je kind op de muur of een mooie tekst is een leuke, originele manier om de baby- of kinderkamer een persoonlijke touch mee te geven. Er zijn bijvoorbeeld muurstickers met kinderliedjes verkrijgbaar. Slaap kindje slaap, doet het natuurlijk altijd goed boven het bed of wiegje.  Met een set met losse letters kun je zelf een tekst maken en dit in welke vorm dan ook op de muur plaatsen.

Niet alleen op de muur

Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot de wand. Een kast of een deur kun je ook prima decoreren met leuke muurstickers voor de kinderkamer kinderkamer decoratie. Bij lades en deuren kun je de muursticker doorknippen zodat je die wel kunt openen en sluiten. Mogelijkheden te over dus!

Kinderkamer muurstickers

Op onze website vind je nog veel meer muurstickers inspiratie. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze stoere jongenskamer of deze verkeerschaos. Ook leuk zijn deze vrolijke beestjes.  Op Myhomeshopping.nl vind je een breed assortiment muurstickers voor de kinderkamer.

Bekijk hier de vtwonen kindercollectie.

nog meer: kinderkamer