Muurstickers Lego

Is jouw zoon (of dochter!) groot Legofan? Maak dan een Lego slaapkamer met Lego muurstickers. Een paar grote Legoblokken op de muur, een Legopoppetje of een complete Legostad. Bekijk hieronder de muurstickers Lego die online verkrijgbaar zijn.
Muurstickers Lego

Muurstickers Lego

Maak van je kamer een echte Lego kamer met deze Lego muurstickers van Brickshop.nl. De set bestaat uit drie vellen van 64×48 cm. Elk vel zit helemaal vol met zelfklevende muurstickers van legoblokken en poppetjes.

Liever een complete Legostad op de muur? Bij dezelfde webshop koop je een set muurstickers uit het Lego City Politie thema.  De set bestaat uit meer dan vijftig stickers.

Legopoppetje muursticker

Megagrote Legopoppetjes op de muur krijg je met de muurstickers van 101woonstickers.nl. Ze verkopen twee varianten. De eerste is een basic Legopoppetje muursticker.  En de andere is een muursticker set met politie en boef. Waarbij de politieagent achter de boef aan zit. Van beide stickers kies je zelf de kleur en afmetingen van de poppetjes.

Muursticker Legoblok

Het bekendste onderdeel van Lego is natuurlijk de Legoblok. Herkenbaar uit duizenden met zijn puntjes bovenop het blokje. Combineer de Legopoppetjes muurstickers van hierboven met Legoblokken muurstickers. Verkrijgbaar bij 101woonstickers.nl in ruim dertig kleuren en verschillende afmetingen.

Een gepersonaliseerde Muursticker Lego kan ook! Bij Stickerop.nl ontwerp je je eigen Lego naamsticker. Dit is een Legoblok met de naam van je zoon of dochter erop. Deze gepersonaliseerde sticker is verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren en in elke wenselijke afmeting.

Bron: 101woonstickers.nl

nog meer: kinderkamer