Muurstickers Jip en Janneke Fiep Westendorp

Jip en Janneke, de twee bekendste figuurtjes getekend door Fiep Westendorp, zijn al jarenlang populair. Iedereen is er mee opgegroeid en daarom is dit juist zo’n leuk thema voor een kinderkamer. Om het meteen goed aan te pakken, plak je een muursticker van Jip en Janneke op de muur.

Muurstickers Jip en Janneke Fiep Westendorp

Hema Jip en Janneke muursticker

Stiekem zijn we toch allemaal nog steeds dol op Jip en Janneke? Een muursticker van dit duo in de kinderkamer is dus super leuk! Helaas liggen de muurstickers niet voor het oprapen. Een tijdje geleden lagen er diverse muurstickers van Jip, Janneke, Siepie en Takkie bij HEMA in de schappen. Jammer genoeg maar tijdelijk, want nu zijn de Hema Jip en Janneke muurstickers nergens meer verkrijgbaar.

Jip en Janneke muurstickers van Fiep Westendorp

Bij StickerOp is het mogelijk om van een eigen afbeelding een muursticker te laten maken.

Je kunt ook een mooie poster van Jip en Janneke op de muur hangen. Posters.nl verkoopt diverse vrolijke posters van het duo.

Jip en Janneke bij de Hema

Dat wij dol zijn op Jip en Janneke merk je in onze andere artikelen over dit leuke duo. In ons artikel over een Jip en Janneke kinderkamer vind je handige tips voor een muurschildering en leuke ideeën voor de aankleding van de kinderkamer. In het artikel Jip en Janneke bij HEMA vind je de leuke producten van Jip en Janneke die verkrijgbaar zijn bij de Hema.

Bron: Jeskeved

nog meer: kinderkamer