De leukste muurstickers

Met een muursticker geef je de wand in één keer een compleet andere look. Het aanbod aan muurstickers is enorm groot. Van teksten tot bomen en van bloemen tot steden. Muurstickers hebben een aantal voordelen. Het aanbrengen van een sticker is vaak eenvoudig en in veel gevallen goedkoper dan behangen. Wij zetten de leukste muurstickers voor je op een rij!

muurstickers

Wereldkaart

Deze wereldkaart van MyKea maakt van je muur een echte eye-catcher. Met de bijgeleverde stickertjes kun je precies jouw favoriete plaatsen in de wereld aangeven. Naast muurstickers vind je in deze webshop ook allerlei stickers om je meubels van Ikea op te leuken. Zit er geen leuke sticker voor je bij? Je kunt op deze site ook je eigen sticker ontwerpen en laten produceren.
MyKea – € 79,-

Weekkalender

Met deze muursticker van Ferm Living creëer je in een paar minuten een weekkalender op je muur. Je kunt met krijt alle activiteiten voor de hele week op de muursticker schrijven. Zo vergeet je nooit meer een afspraak! Deze stickers zijn gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken.
Ferm Living – € 65,-

 

Muursticker Boom

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker: een grote boom op de muur. Vooral in een kinderkamer staat deze muursticker erg vrolijk. Je vindt ze in allerlei soorten en maten: met vlinders, blaadjes, uiltjes of hartjes.
Kidzsupplies – € 15,75

Naamsticker

Je maakt een kinderkamer extra persoonlijk door de naam van je kind op de muur te zetten. Bij Zomerzoen kun je muurstickers bestellen in allerlei leuke kleuren en lettertypes.
Zomerzoen – vanaf € 11,95

Skyline Londen

Heb je een grote liefde voor Londen, New York of een andere stad? Bij Wall Art kun je muurstickers van jouw favoriete stad bestellen, zoals deze skyline van Londen.
Wall Art – € 19,90

nog meer: kinderkamer