Houten muurdecoratie voor de kinderkamer

Er zijn veel mogelijke manier om de muren van de kinderkamer op te fleuren zodat het niet meer zo kaal lijkt. Je kunt ze airbrushen, beplakken met muurstickers, behangen met een speels behang, maar ook met mooie houten muurdecoratie kom je al een heel eind.
houten muurdecoratie kinderkamer

Houten muurdecoratie kinderkamer

Super leuk zijn bijvoorbeeld de 3D houten muurstickers van 101woonstickers. Als enige in Europa verkopen zij de Wooden Wall Decor houten muurstickers. Zo creëer je nog eens een originele muur voor de kids!

Houten letters

Ook helemaal in zijn de houten mdf muurletters of cijfers. Deze zijn verkrijgbaar bij verschillende webshops, zoals bij Lief en Leuk. Onder andere bij Villa Uk vind je onbehandeld houten mdf muurleters. Zo kun je ze eenvoudig zelf beplakken of lakken. Hang ze op met dubbelzijdig tape of montagekit en klaar ben je!

Kijk maar eens naar deze kleurrijke muurcreaties op Kids Creations. Je kunt de mdf houten letters of cijfers namelijk ook leuk met stof bekleden. Ga je voor een kinderkamer met wat meer stijl? Op Muur met Stijl vind je leuke 3D creaties die de kamer van je kind een eigen unieke sfeer geven.

Houten figuren

Wil je niet alleen de kinderkamer opleuken met wat letters en cijfers? Ga dan voor de houten figuren die je kunt kopen bij Bcoz-Kids en Kidz supplies. Voor je zoontje bijvoorbeeld een leuk hout vliegtuigje op de muur of voor je dochter een mooie kleurrijke vlinder. Je vindt ze bij Bcoz-Kids. Ook leuk is de houten bambi wandlamp van Ferm Living, verkrijgbaar bij Kidz supplies. Er is genoeg keus wat houten muurdecoratie betreft.

Bron: 101woonstickers

nog meer: kinderkamer