Delfts blauw behang

Een uitgesproken thema voor de kinderkamer is Delfts blauw. Delfts blauw is veel hipper dan je denkt. Lekker combineren met Hollandse accessoires en delfts blauw behang. Lees er hieronder meer over!

Delfts blauw behang

Hollandse Kinderkamer

Een setje klompjes bij de verwarming en een molentje op het kastje. Dat is het uiterlijk wanneer je voor een kinderkamer delfts blauw gaat. Natuurlijk kan het ook veel hipper. Laat alle ouderwetse accessoires weg en laat het thema in andere aspecten uitkomen. Bijvoorbeeld in een dekbedovertrek of leuk lampje aan de muur. Wanneer je voor de kleintjes een Hollandse slaapkamer wil creëren, kun je veel inspiratie opdoen. Lees het artikel Babykamer Holland!

Delfts blauw behang

Bij een kinderkamer in Hollandse stijl hoort natuurlijk Delftsblauw behang. Bij de Behangwinkel vind je typisch Delfts blauw behang. Speciaal hieraan is dat het lijkt alsof er tegeltjes op de muur geplakt zijn. Laat je inspireren. Een kijkje in de webshop is zeker de moeite waard.

Accessoires Delfts blauw

Met alleen Delfts blauw behang is de kinderkamer natuurlijk nog niet af. Met accessoires in Hollandse stijl kun je leuke effecten toevoegen. Op zoek naar bijpassende Delfts blauwe accessoires? Neem eens een kijkje in de webshop van Villa Vrolijk.

Bron: Perron 11

nog meer: kinderkamer