De beste ideeën voor een stoere jongenskamer

Op zoek naar ideeën, kleuren, muurstickers en behang voor de inrichting van een stoere jongenskamer? De juiste kleuren zijn onmisbaar en denk ook eens aan stoere muurdecoratie. vtwonen zet de leukste ideeën op een rij!

stoere jongenskamer etsy schilderij 2

stoere jongenskamer boomhutbed groen grijs

stoere jongenskamer legergroen verf kleur muursticker

stoere jongenskamer auto muursticker groen

Thema’s voor jongens

Veel jongens vallen voor een stoere inrichting. Groen, blauw, ruwe materialen en heldhaftige posters. Kies bijvoorbeeld voor een boomhutbed, leuk om te combineren met een jungle-thema. Of ga voor vliegtuigen of brandweerauto’s. Kunnen ze vast dromen over als ze later groot zijn. Meer inspiratie over thema’s voor jongenskamers vind je op vtwonen.

Van legergroen tot brandweerrood

Kleur levert een onmisbare bijdrage aan de uitstraling van een jongenskamer. Kleine moeite, groot effect: verf een muur in een donkergroene of marineblauwe kleur. Deze stoere kleuren combineren fijn met knalkleuren, zoals oranjerood en felgeel. Meer ideeën voor kleuren vind je op Kleurinspiratie.nl. Liever behang? Neem dan een kijkje bij Studio Ditte of Eijffinger. Zij verkopen behang in allerlei kleuren en met stoere prints, van auto tot vliegtuig.

Op de muur

Naast verf of behang, zijn ook muurstickers een snelle tool om een jongenskamer een stoer sausje te geven. Orginele muurstickers kun je bestellen via Myhomeshopping.nl of Etsy.com.

Bron: 1 ‘Modern Zoo Animals’ van Neve Dobson op Etsy.com – 2, 3, 4 vtwonen wooninspiratie kinderkamers

nog meer: kinderkamer