Auto kamer, maar dan hip

Waar doe je je zoon het allergrootste plezier mee? Juist, met een auto kamer. Maar als het even kan (voor jou) net iets leuker… Behang auto's  auto kamer

kinderlamp auto auto kamer

Auto muurstickers

Op de muur kies je voor Ferrari-rood. Daarop plak je een hele file van stickers in de vorm van auto’s. Bijvoorbeeld die van Nouvelles Images. Te koop bij Kado om de Hoek. Wissel de stickers af met de auto’s uit de Cars-serie. Te koop bij Ekiddies. Of wat denk je van een echte Cars muur? Kijk dan eens naar de scenesetters van Kostumax. Ook leuk: een behangrand van Cars van Muurdeco4kids.

Autobehang

Wil je in een keer veel auto’s op de wand? Denk dan aan behang met autoprint. Bij verschillende merken hebben ze autobehang in de collectie. Bij Dino World verkopen ze Walltastic kinderbehang met autoprint. Door het 3D-effect is het net alsof je tussen al je favoriete auto’s slaapt en speelt.

Kinderbed Cars en auto’s

Bij Kinderbedden maken ze de auto van je kinds dromen na. Ze plaatsen in de binnenkant een matras op maat. Teveel van het goede? Kies dan voor een dekbed met autoprint. De originele Cars vind je bij Maakmijnkindblij. Een deken met autoprint is te vinden bij Wonenmetlef.

Vloerkleed auto

Bij Ikea verkopen ze verschillende vloerkleden voor de autokamer. Bijvoorbeeld die in de vorm van een auto met een weg erop. Of je maakt zelf een autobaan, net zo groot als de hele kamer. Dan kan de weg onder het bed door, langs de kast en noem maar op. Schilder een houten vloer wit en knutsel daar een eigen weg op. Met auto’s, bomen, verkeerslichten en huizen. Zo maakt je kind er steeds een ander verkeerspark van.

Banden

Bij auto’s horen banden. Dus ook op de kinderkamer. Hang daarom een schommel van autoband in de kamer van Kippetje Tok.

Bron: 1. Studio Ditte – 2. Ferm living

nog meer: kinderkamer