Stoelverkleiner kinderstoel

Als de kinderstoel nog net wat te groot is voor jouw kind kun je een stoelverkleiner kinderstoel aanschaffen. Deze leg je in de stoel en kan verschuiving helpen te voorkomen. Wij zetten de leukste stoelverkleiners voor je op een rij. 

kinderstoel stoelverkleiner

Ikea kinderstoel stoelverkleiner

Zoek en gij zult vaak vinden bij Ikea. Helaas is dat met de kinderstoel stoelverkleiner niet het geval. Wel heeft Ikea een kinderstoelkussen in de collectie. Lekker zacht van stof met hetzelfde effect als een kinderstoel stoelverkleiner.

Bloom stoelverkleiner

De Bloom Snug is te gebruiken voor de Bloom Fresco kinderstoel, de Bloom Nano kinderstoel en de Bloom Coco Lounger sitter. Daarnaast past de Snug stoelverkleiner in bijna alle universele wandelwagens en autostoeltjes. Door de speciale vorm geeft de stoelverkleiner voldoende steun aan het lijfje en het nekje van de baby. De Snug is gemaakt van een zachte, natuurlijke bamboestof. Daarnaast is deze stoelverkleiner anti-allergisch én anti-bacterieel en kan hij in de wasmachine. De Bloom Snug stoelverkleiner is leverbaar in de kleuren zwart en wit.

Isi Plastic stoelverkleiner

Jouw kind voelt zich de koning te rijk in deze hippe kroonstoel van Isi Plastic. Hij/zij zal voortaan vorstelijk genieten van het eten en drinken in deze bijzondere stoelverkleiner. Gemaakt van 100% PVC, makkelijk wasbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Isi stoelverkleiner is te combineren met een tuigje, waardoor je zeker bent dat je kind niet zomaar uit de kinderstoel kan vallen.

Kitsch Kitchen stoelverkleiner

Kitsch Kitchen, bekend van de felgekleurde bloemenprintjes, heeft ook stoelverkleiners in de collectie. Ook deze zijn uiteraard voorzien van een vrolijk felgekleurd dessin. De stoelverkleiner is gemaakt van afwasbaar doek en is gevuld met schuimstof. Afmetingen van de Kitsch Kitchen stoelverkleiner zijn 28 x 23 x 33 cm. Leverbaar in de kleuren blauw en roze.

Woezel en Pip stoelverkleiner

Is jouw kleine fan van Woezel en Pip? Kijk dan eens bij de Woezel en Pip stoelverkleiner. Verkrijgbaar in de kleuren pastel blauw en pastel roze. Lekker zacht doordat de stoelverkleiner gemaakt is van 100% katoen en hierdoor eventueel op 30° graden gewassen kan worden. In de stoelverkleiner zitten openingen om een gordelsetje doorheen te doen. Aan te raden is om de stoelverkleiner te gebruiken vanaf de leeftijd van ongeveer 6 maanden.

Bron: Bloom

nog meer: kinderkamer