Leuke kinderstoeltjes

Knutselen, een boekje lezen of gewoon lekker zitten. Dat kan op een kek stoeltje. En er zijn een hele hoop leuke stoelen speciaal voor kids te koop. We hebben de leukste voor je verzameld.

kinderstoeltjes

Kinderstoeltjes

Om kinderen lekker te laten zitten is het verstandig om een stoeltje van een goede hoogte te nemen. Als je je kind op een hoge stoel aan de eettafel zet, bungelen de beentjes en kunnen ze vaak niet goed bij de rugleuning. Je kunt hem of haar beter dus aan een stoeltje op kinderformaat zetten. Gewoon aan een knutsel- of salontafel.

Stoeltjes kopen

Je hebt vaak zelf al een idee over wat voor soort stoel je wilt. Wat voor functie heeft hij? Moet hij lekker zitten of vooral praktisch zijn? Hout, metaal of kunststof? Kijk eens bij de volgende webshops. Zij verkoppen allerlei verschillende kinderstoeltjes.

Versier een stoel

Wil je graag een uniek stoeltje voor je kind? Koop dan een simpele stoel Ikea. Knip leuke versiersels uit servetten of tijdschriften of koop poëzieplaatjes. Smeer de stoelzittingen in met decoupagelijm. Plak de knipsels erop. Als de lijm opgedroogd is breng je nog een beschermlaagje lijm aan. En klaar is hij! Na een idee van ariadne at Home, zie afbeelding.

Bron: ariadne at Home

nog meer: kinderkamer