Kinderkamer Mickey Mouse

beeld vtwonen Beeld

Wie is er niet opgegroeid met de bekende verhalen en figuren van Disney? Nog steeds is Mickey Mouse razend populair onder kinderen. En het is ook een heel leuk thema voor de kinderkamer! Aan de slag dus met de wereldberoemde muis voor een vrolijke kinderkamer Mickey Mouse. 

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Mickey Mouse kamer

Je kunt de kinderkamer Mickey Mouse zo groot aanpakken als je zelf wilt. Op Axameubelen.com vind je namelijk een complete 6-delige Mickey Mouse kinderkamer set. De set bestaat uit een meegroeibed, kledingkast, ladenkast, wandrek, nachtkastje en bureau. Houd je het liever bij Mickey Mouse decoratie? Ook dan kun je de hele kamer een mickey-makeover geven. Bij Babypark vind je een leuke met het kenmerkende contour van Mickey Mouse.

Mickey Mouse behang

Voor de muren is er verschillend Mickey Mouse behang online te vinden. Bijvoorbeeld het Mickey Mouse behang, dit is geruit blauw behang met Mickey-patroon. Je kunt er ook een bijpassende behangrand kopen.

Lees verder onder de advertentie

Kinderkamer Mickey Mouse

Vind je een hele wand behangen met Mickey Mouse wat te veel van het goede? Gelukkig creëer je met muurstickers in een handomdraai hetzelfde effect: Mickey Mouse op de muur. Bij Muurdeco4kids.nl koop je een vrolijke, gekleurde Mickey Mouse muursticker. Of laat een enorme Mickey op de muur schilderen, dit kan gedaan worden door Bim Muurschildering.nl. Op de website kun je alvast wat voorproefjes bekijken. In de fanshop vind je nog veel meer artikelen van Mickey Mouse voor de slaapkamer, zoals verschillende dekbedovertreksets.

Bron: 1. Axameubelen.com | 2. Babypark.nl