Een lieve kinderkamer met lief! lifestyle

Lief! lifestyle is een vrolijk en bekend babymerk waar je vrijwel alles voor de baby- en kinderkamer kan kopen. Het is begonnen met een kledinglijn, maar lief! heeft dit uitgebreid met een collectie meubels, textiel en accessoires.

lief! lifestyleLief! lifestyle kinderkamer

Lief! ledikanten

Op de website van lief! lifestyle staan een aantal leuke kinderbedden. De houten bedden zijn verkrijgbaar in twee kleuren: roze en wit. De metalen bedden zijn in drie kleuren verkrijgbaar: wit, blauw en zilver. Beide modellen hebben een nostalgisch uiterlijk en zijn geschikt voor zowel een meisjes- als een jongens kinderkamer. In combinatie met een kleurrijk lief! dekbedovertrek maak je van de kinderkamer iets bijzonders. De houten en metalen bedden van lief! lifestyle zijn inclusief lattenbodem maar exclusief matras en accessoires. De matrasmaat is 90 x 200 cm.

Bedtextiel lief!

Het beddengoed van lief! lifestyle is, zoals we van lief! gewend zijn, uitgevoerd in de vrolijkste kleuren en dessins. De lief! hoeslakens zijn verkrijgbaar in een ruit-, stip-, bloem- en sterpatroon. Alle hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Geschikt voor de wieg, ledikant of een 1-persoonsbed.

Speciaal voor in de wieg en/of ledikant biedt lief! ook zachte dekentjes aan. Deze hebben een streep- en stippenpatroon en is leverbaar in een aantal kleuren. Daarnaast heeft lief! lifestyle vrolijke speeldekens waar jouw kleine lekker op kan spelen. Essentieel voor in de wieg en ledikant zijn zachte lakentjes waar jouw baby goed in kan vertoeven. Ook deze collectie is uitgevoerd in verschillende maten en patronen.

Lampen lief!

In een babykamer wil je graag voldoende verlichting hebben als je je baby gaat verschonen. Een kinderkamer heeft genoeg licht nodig om er te kunnen spelen en/of wat huiswerk te maken. Als je voor sierverlichting gaat zijn de lampenkappen van lief! misschien wel een idee. Lief! lifestyle heeft veel kleuren en patronen en er zijn verschillende maten beschikbaar. Zoek je geen losse kappen maar een complete lamp dan heeft lief! ook nog een kroonluchter, wandlamp en staande lamp in de collectie.

Kinderkamer lief! lifestyle behang

Nog geen behang uitgezocht voor de baby- of kinderkamer? Lief! heeft ook een behangcollectie! De vrolijke patronen van lief! zijn doorgevoerd in vinylbehang dat makkelijk op de muur te bevestigen is. Het behang heeft één maat (10,05 m x 0,52 cm) en is verkrijgbaar in tien verschillende patronen.

Veel mensen denken dat het Lief behang bij Karwei verkrijgbaar is, dit is tegenwoordig niet meer het geval. Het lief behang is bij de meeste Gamma verstigingen te koop. Bekijk alle verkooppunten van lief behang.

Lief! rolgordijn

Wist je dat er ook rolgordijnen van lief! bestonden? Hiermee maak je de baby- of kinderkamer helemaal compleet. Deze lief rolgordijnen zijn te koop bij Karwei. De rolgordijnen hebben vrolijke kinderkamer dessins voor zowel jongens als meisjes.

Bron: lieflifestyle

nog meer: kinderkamer