Een meisjeskamer vraagt om een echt meisjesbed

Een meisjeskamer vraagt om een echt meisjesbed. Voor de één een roze met sierlijke vormen, voor de ander weer een hippe hoogslaper. Zoveel soorten meisjes, zoveel soorten bedden. Hier staan de leukste exemplaren op een rij.

Meisjesbed

Hippe hoogslapers

Om extra ruimte in de kinderkamer te creëren kies je een hoogslaper. Onder het bed ontstaat er ruimte voor bureau of bank. Of een leuke speelplek. Tienerkamer.nl verkoopt de leukste hoogslapers. Compleet met bureau en bankje, met roze kussens! Een complete kinderkamer op slechts twee vierkante meter.

Voor de kleintjes is een halfhoogslaper iets praktischer en veiliger. Wat dacht je van een variant met glijbaan, speeltent en kasteeltoren. De tenten zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Ook in roze met paars.

Romantisch meisjesbed

Een meisjesbed met een hoog hoofd- en voeteinde krijgt al snel iets romantisch. Vooral als er dan ook nog eens mooie ornamenten op zijn aangebracht Wat dacht je van een heel romantisch meisjesbed van het merk Lief! Lifestyle. Het bed is verkrijgbaar in het wit en in het roze.

Meisjesbed met gekleurde elementen

Een totaal gekleurd bed een beetje teveel van het goede? Bij de meubels van LIFETIME kan je heel subtiel voor gekleurde panelen kiezen. En weet je dat je dochter toch direct voor roze gaat, dan kies je voor de  halfhoogslaper van Tienerkamer.nl. Met zachtroze elementen!

Bron: Basiclabel

nog meer: kinderkamer