Hoogslaper steigerhout

Hoe stoer is het om te slapen in een hoogslaper! Extra stoer wordt het als het bed gemaakt is van steigerhout. Dit houtsoort heeft een robuuste uitstraling en past in elk soort kinderkamer. Hieronder zijn de leukste hoogslapers van steigerhout voor jou verzameld.
Hoogslaper steigerhout

Hoogslaper van steigerhout

Of je nou een hoogslaper van steigerhout met bureau wilt, met een kast of beiden, het kan allemaal bij Jorg-Steigerhout. Alle bedden zijn gemaakt van oude, gebruikte steigerplanken. Uiteraard is het hout zo ver mogelijk opgeschuurd en in een wash naar keuze gezet. Elk bed wordt uniek gemaakt, dus je kunt bijvoorbeeld zelf bepalen aan welke kant de trap wordt geplaatst, of je een boekenplank wilt, of het bed een dichte zijwand moet hebben en of je een naam in houten letters op het bed wilt. Zo zet je helemaal je eigen steigerhouten hoogslaper in elkaar.

Hoogslaper steigerhout zelf maken

Heb je er wel eens aan gedacht om misschien het kinderbed zelf te maken? Steigerhout is een materiaal wat je goed zelf kunt bewerken. Met een duidelijke bouwtekening van een hoogslaper erbij wordt het zelf maken van een bed een haalbare klus.

Meer hoogslapers

Naast hoogslapers van steigerhout, zijn er nog tal van andere hele gave kinderbedden te koop. Bij Babypark hebben ze bijvoorbeeld een heel groot aanbod in hoogslapers. Ook in de webshop van Tienerkamer.nl verkopen ze erg leuke exemplaren, meestal compleet met bed, bureau en/of kast.

Bron: Zomerzoen

nog meer: kinderkamer