Op zoek naar een hoogslaper met glijbaan van Ikea

’s Avonds met een trappetje naar boven en ’s ochtends glijdend weer je bed uit, en dat in je eigen slaapkamer. Er bestaat niets leukers voor kids! Met een (half)hoogslaper met een glijbaan wordt dit werkelijkheid. Wij verzamelden voor jou de leukste kinderbedden met glijbaan. 

Hoogslaper met glijbaan Ikea

Hoogslaper met glijbaan

Veel mensen zijn op zoek naar een hoogslaper met glijbaan van de Ikea. Helaas verkoopt de Ikea geen bedden met een glijbaan. In hun assortiment zitten wel een paar mooie, voordelige Ikea hoogslapers en een Ikea halfhoogslaper. Wellicht zou je daar, als je handig bent, zelf een glijbaan aan kunnen monteren. De halfhoogslaper is multifunctioneel te gebruiken, want het is een zogenaamd keerbaar bed. Als je de halfhoogslaper op de kop zet, dan wordt het een heel romantische hemelbedje of een gaaf tentbed.

Halfhoogslaper met glijbaan

Misschien helaas niet bij de Ikea, maar wel op tal van andere plekken is een hoogslaper met glijbaan te koop. De meeste bedden met glijbaan zijn halfhoogslapers. Dit komt omdat anders de glijbaan veel te ver de slaapkamer in zou komen. En omdat meestal de allerkleinsten een glijbaan het leukst vinden. Voor hen is een hoogslaper nog net iets te gevaarlijk. Een halfhoogslaper met glijbaan is de oplossing! In ons artikel halfhoogslaper met glijbaan vind je adressen voor hele leuke kinderbedden met een glijbaan. Wat dacht je van het glijbaanbed van LIFETIME. Met panelen en fronten in verschillende kleuren ontwerp je zelf het perfecte bed met glijbaan voor je zoon of dochter.

Bron: LIFETIME

nog meer: kinderkamer