Hoogslaper met kast en bureau

Is de kinderkamer vrij klein en heb je geen idee waar je alles moet laten? Dan kies je voor een alles-in-één meubel. Met een hoogslaper kast en bureau kan je bijna alles kwijt op maar 2 vierkante meter.Hoogslaper kast en bureau

Hoogslaper met kast

Het bed en de kledingkast zijn de grootste meubelstukken in een kinderkamer. Fijn als deze dus in één zitten. Bij Mister Bed weten ze dit precies. Hun hoogslapers zijn uitgerust met allerlei kasten, laatjes, schappen en vakjes. Hier kan je werkelijk alles in kwijt.

Hoogslaper met bureau

Een hoogslaper met bureau is het ideale meubelstuk voor de tienerkamer. Multifunctioneel en perfect om huiswerk aan te maken of om aan te knutselen. In het artikel hoogslaper met bureau zijn de leukste bedden met alleen een bureau eronder verzameld.

Hoogslaper kast en bureau

Leuke hoogslapers met een volledige meubelset eronder vind je bij Tienerkamer.nl. En er past zelfs nog een bureau bij. Zij verkopen tevens halfhoogslapers met een boeken- en ladenkast.

Halfhoogslaper kast en bureau

Wanneer je kind nog niet groot genoeg is voor een hoogslaper, is een halfhoogslaper de oplossing. Deze is een stuk lager, en dus minder gevaarlijk als je zoon of dochter er perongeluk af valt. Minder hoog betekent ook minder ruimte onder het bed. Maar toch heeft de halfhoogslaper van Naturel Wonen verrassend veel ruimte. Zowel een kast als bureau passen onder het bed.

Hoogslaper met bureau zelf maken

Ben je handig en wil je graag zelf aan de slag? Dan maak je een hoogslaper met bureau gewoon zelf. In het artikel bouwtekening hoogslaper lees je hoe dat moet.

Bron: Misterbed

nog meer: kinderkamer