Halfhoogslaper steigerhout

We willen tegenwoordig geen standaard bedden van standaard materialen. Inmiddels zijn steeds meer mensen fan van steigerhout. Ook in de kinderkamer is dit een stoer materiaal om te gebruiken. In dit artikel vind je de leukste halfhoogslapers van steigerhout.halfhoogslaper steigerhout

Robuuste kinderbedden

Halfhoogslapers voor in de kinderkamer vind je op Jorg-steigerhout.nl. De bedden zijn sterk en robuust en worden op maat gemaakt. En dus totaal naar wens van jou of je kind! Je krijgt daardoor een uniek bed, passend  bij elk thema kinderkamer. Op de website van Jorg Steigerhout vind je een voorproefje over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een bedstee, halfhoogslaper met speelhut, met bureau of met kastruimte. Uiteraard allemaal van steigerhout!

Halfhoogslaper steigerhout

Ook bij Sanders Woodworks vind je stoere bedden van steigerhout. De halfhoogslapers en hoogslapers bieden extra speel- of werkruimte onder het bureau. Zeker in een wat kleinere kinderkamer zijn de (half)hoogslapers dus ideaal! Naast de standaard steigerhoutbedden vind je er ook prinsessenbedden of ridderbedden. Daarnaast zijn de materialen ook te combineren, bijvoorbeeld wit hout met steigerhout.

Steigerhout kinderkamer

Bij Zomerzoen vind je unieke meubels voor de kinderkamer. Je kunt er zelfs een complete inrichting aanschaffen. De bedden en (half)hoogslapers zijn gemaakt van behandeld steigerhout. Bij elk bed vind je een bijpassende kast en bureau, er zijn verschillende thema’s. Daarnaast hebben ze een groot assortiment kinderkameraccessoires en kinderkamerkunst. Op hun website kun je alvast een kijkje nemen in het assortiment en inspiratie opdoen.

Steigerhout behang

Krijg je geen genoeg van de uitstraling van steigerhout? Behang dan een muur in de kinderkamer met steigerhout behang. Het resultaat: een muur die bekleed lijkt met houten planken. Stoer en neutraal, en past in elke kinderkamer! Je leest er meer over in het artikel Steigerhout behang.

Bron: Zomerzoen

nog meer: kinderkamer