Halfhoogslaper met uitschuifbaar bureau

Een bed met uitschuifbureau, boekenkast en ladekast – deze multifunctionele halfhoogslaper biedt heel veel mogelijkheden voor in de kinderkamer. Een complete kinderkamer op slechts enkele vierkante meters. Met zo’n stoer bed heeft je zoon of dochter echt geen excuus meer om huiswerk te maken!Halfhoogslaper-bureau

Halfhoogslaper bureau

Een mooie halfhoogslaper bureau is de HIT uit de nieuwe Flexa Basic collectie. Onder het slaapgedeelte is ruimte voor een boekenkast, ladekast en een uitschuifbaar bureau. Het bed is witgelakt en heeft een retro uitstraling door de bijpassende zwarte knoppen op de ladekast.

Schuif het bureau uit wanneer er huiswerk gemaakt moet worden. En om ruimte te besparen, schuif je hem na gebruik weer in. Ideaal voor in kleine kinder- en tienerkamers. ’s Avonds klimt je kind met een trappetje het bed op. Je bepaalt zelf of het trapje aan de linker- of rechterkant geplaatst wordt en of je een schuine of rechte trap wilt.

Flexa kinderbedden

In de webshop van Tienerkamer.nl vind je alle halfhoogslapers en kinderbedden van het merk Flexa. Met bureau, een glijbaan of met speeltent en koepel. Daarnaast heeft het merk ook een groot assortiment aan lage ledikanten, hoogslapers en stapelbedden. Alle bedden van Flexa zijn gemaakt van duurzaam, Scandinavisch grenenhout.

Soorten halfhoogslapers

Online zijn er tal van halfhoogslapers en hoogslapers te vinden. Bekijk eens de relevante artikelen onder de categorie Bedden. Voor nog meer halfhoogslapers met een uitschuifbaar bureau lees je het artikel over halfhoogslaper met uitdraaibureau.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: kinderkamer