Bedstee kinderkamer

Lekker knus slapen in een bedstee. En dan niet zoals vroeger in een wandbetimmering van de kamer. Maar in een stoer kinderbed met luiken. De bedstee kinderkamer is weer helemaal terug!

Bedstee kinderkamerbedstee kinderbed

Bedstee kinderkamer

Tegenwoordig koop je een bedstee gewoon kant-en-klaar. Deze zet je tegen de wand en ziet er uit als een soort kast. Maar als je een beetje handig bent, maak je hem ook heel goed zelf.

Er zitten een aantal voordelen aan een bedstee. Naast het feit dat het erg leuk staat in de kinderkamer, is het in de winter ook lekker warm. De warmte blijft in de bedstee hangen. Zorg wel voor genoeg ventilatie en frisse lucht. Daarnaast is het een leuk en knus plekje voor je kind om te spelen.

Kinderbed bedstee steigerhout

Een bedstee wordt voornamelijk van steigerhout gemaakt. Dit is een robuuste houtsoort met een stoer uiterlijk. Bij Saartje Prum verkopen ze een leuk exemplaar. Deze bedstee heeft een trappetje en luiken aan de voorkant. Bij het hoofdeinde zit een raampje. Dit zorgt voor de benodigde ventilatie. Leuke details zijn de sterren of hartjes die uit de luiken gezaagd zijn.

Bedstee kinderkamer laten maken

Als je een bedstee op maat wil hebben, dan kan je eens informeren bij Jorg Steigerhout. Daar verkopen ze een bedstee welke aan jouw maten aangepast kan worden. Je kunt zelf afwijkende specificaties doorgeven. Waaronder ook de kleur wash. En voor een kleine meerprijs wordt ook de naam van je kind op de bedstee gemaakt.

Bedstee schuine wand

Als er een schuine wand in de kinderkamer zit, dan is een bedstee een uitkomst. Bij Esgrado kan je een bedstee onder de schuine wand laten maken. Je kiest zelf een ontwerp uit en geeft de maten door. De meubelmakers van Esgrado zorgen voor een perfect aansluitende bedstee.

Bron: 1. Kek wonen met Kinderen | Fotografie Fotolemaire.nl | Styling Estherloonstijn.nl – 2. Saartje Prum

nog meer: kinderkamer