Kinderfauteuil Nijntje

Leuk in de kinderkamer én lekker om in te luieren: de Nijntje kinderfauteuil. Wie wil er nou niet zitten op een mooie stoel van dit populaire konijntje?Kinderfauteuil Nijntje

Nijntje babykamer

Het bekendste en meest favoriete konijn onder de kleintjes? Nijntje Pluis natuurlijk! Dit lieve konijntje leent zich perfect voor een thema van de baby- of kinderkamer. Met basic muren en meubels zit je in een Nijntje babykamer altijd goed. De rest kun je aanvullen met de talloze accessoires die verkrijgbaar zijn, denk aan Nijntje muurstickers en rijstlampen van Nijntje.

Nijntje kinderfauteuil

Ook een mooie stoel van Nijntje mag niet ontbreken. De fauteuil op de foto hiernaast is super leuk als decoratie in de babykamer. En wanneer de kleine groter is, kan hij of zij lekker relaxen of voor de tv hangen in deze stoel. De Nijntje kinderfauteuil is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Voor een jongen is de stoel met blauw gestreepte hoes van baby-dump zeer geschikt. Je dochtertje staat vast te springen om een felroze Nijntje fauteuil. Voor een wat meer neutrale kinderkamer is er een grijze Nijntje Kinderfauteuil.

Stoel van Nijntje

Een leuk alternatief voor de Nijntje kinderfauteuil is de zitzak, verkrijgbaar bij Babypark. De stevige rugleuning en zachte stof zorgt ervoor dat je zoon of dochter heerlijk kan zitten. In de webshop van Joost West vielen wij voor dit krukje van Snuffie, het vriendje van Nijntje. Het zit misschien iets minder comfortabel, maar het is wel fantastisch om mee te spelen!

Bron: Prenatal

nog meer: kinderkamer