Kapstokken en haken

Een aantal haken in de kinderkamer scheelt een hoop rommel. Rond slingerende kleren, tassen en frutsels hang je gewoon op. Simpele haken vind je overal, maar de leukste en mooiste vind je alleen hier.

Haken en kapstok

Groot aanbod haken

Bij Deurbeslag.nl vind je een groot assortiment kapstokhaken. Van sierlijk zilver tot verchroomd en robuust smeedijzer. Hang een paar haakjes naast elkaar aan de muur en je creëert genoeg ruimte om jassen, vesten en tassen aan op te hangen.

Kapstokken en haken kinderen

De skyline van Amsterdam, een dinosaurusbos of een park met vogeltjes. Het past allemaal op de kapstokken van Global Affairs. Ze zijn gemaakt van metaal en verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Ze hebben ook enkele haken in de vorm van een hert of konijn. En het fijnste is dat het fairtrade is. Dus de opbrengst gaat naar ontwikkelingslanden.

Voor jongens en meiden

Wonen met Lef begrijpt het: jongens willen stoere haken en meisjes romantische. Daarom verkopen ze haken met een auto, brandweerauto en graafmachine. Maar ook haken in de vorm van cupcakes en appeltjes of paddenstoelen. Nog romantischer zijn de vogel- of hartjeshaken.

Bron: ariadne at Home | Fotografie Bart Brussee

nog meer: kinderkamer