In de wolken met gordijnstof met sterren

beeld vtwonen Beeld

Sterren sprankelen en staan voor vrolijkheid. Echt een vorm voor in de baby- of kinderkamer! Met mooie sterren op het plafond en op de muur ben je al een heel eind. Maar mooie gordijnen gemaakt van gordijnstof met sterren maken de kamer helemaal af.

Lees verder onder de advertentie

Gordijnen met kleurrijke sterren

Ben je nou niet zo handig met een naaimachine om zelf gordijnen te maken, dan koop je gewoon kant-en-klare exemplaren. Scheelt ook weer een hoop tijd.

Gordijnstof sterren

Zoek je gordijnstof in één kleur met sterren? Dan kan je zowel bij Villa Vrolijk als de Stoffenstunter terecht. Bij beide webshops verkopen ze gordijnstof in een effen kleur met witte sterretjes. Doordat beide sites andere kleurtjes aanbieden, zit er zeker een versie tussen welke bij jouw kinderkamer past.

Muurstickers sterren

Bij een kinderkamer met sterrengordijnen horen sterren op de muur. Je bestelt ze natuurlijk in dezelfde kleuren als de sterren op je gordijn, zo krijg je een mooi geheel. In het artikel Muurstickers sterren vind je verkoopadressen voor bijzondere muurstickers in de vorm van sterren

Lees verder onder de advertentie

Babykamer met sterren

Sterren kunnen een onderdeel zijn van de baby- of kinderkamer, maar je kunt het ook als thema en uitgangspunt gebruiken. In het artikel Babykamer sterren staan tips en inspiratie voor een prachtige themakamer. Denk aan beddengoed met sterren, sterrenaccessoires en zelfs sterrenbehang!

Bron: Wooll