Halfhoogslaper Piraat

beeld vtwonen Beeld

Slapen in een piratenburcht of –schip, dat is een droom van elke piraat. Heb jij er thuis één rondlopen die zijn ooglapje niet meer af wil doen? Ga dan voor de halfhoogslaper piraat van de merken Thuka of Flexa.

Lees verder onder de advertentie

Halfhoogslaper piraat

Een kinderbed met piratenthema is te koop bij Luzan Tienerkamers. Deze stoere halfhoogslaper is van het merk Thuka. Het bed is aangekleed met een textielset met het piratenthema. De ruimte onder het bed wordt door deze speeltent een gave speelplek voor de kleine piraat.

Het Thuka bed is gemaakt van stevig grenenhout. Je kiest zelf of je het bed in wit gebeitste of wit gelakte uitvoering wilt.

Schip ahoy

Een ander piratenbed uit dezelfde webshop is van het merk Flexa. Deze halfhoogslaper beschikt over een textielset waardoor het bed op een piratenschip lijkt. Over het slaapgedeelte zit ook nog eens een koepel. Leuk detail: er zijn kijkgaten gemaakt in zowel de koepel als de tent die lijken op gaten van kanonschoten.

Lees verder onder de advertentie

De bedden van Flexa worden gemaakt van zware kwaliteit berkenhout. De Flexa meubelen zijn zogenaamde doorbouwmeubelen. Dit betekent dat je van deze halfhoogslaper eenvoudig een laag ledikant of een hoogslaper maakt. Zo gaat het bed jaren mee.

Piratenkamer

Maak van de kinderkamer een echte piratenkamer met een piratenbed en bijbehorende accessoires. Plak stoere stickers op de wand en hang een piratenvlag op. De leukste piratenaccessoires vind je in het artikel over de piratenkamer.

Bron: Luzan Tienerkamers

Lees verder onder de advertentie