Gordijnen voor de jongenskamer

beeld vtwonen Beeld

Stoere gordijnen maken de jongenskamer helemaal af. Ze geven sfeer aan de kamer en het belangrijkste: ze houden het licht buiten wanneer zoonlief een dutje doet. Wij speurden het internet af op zoek naar de mooiste jongenskamer gordijnen.

Lees verder onder de advertentie

Jongens gordijnen

De keuze voor jongenskamer gordijnen hangt natuurlijk helemaal van de smaak van jouw zoon en het thema van de kinderkamer af. Een kamer met druk behang en aanwezige accenten vraagt meestal om effen gordijnen. Mag de kamer juist wel iets spannender? Ga dan voor gordijnen met een leuke print.

Gordijnen voor de jongenskamer

Meer vrolijke gordijnen met originele printjes vind je bij Babypark. Wij vinden vooral het blauwe gordijn met insecten uit de shop erg leuk. Voor een wat groter aanbod kun je het beste eens rondsnuffelen op de sites van Wehkamp en Woonexpress. Je hebt keuze uit voornamelijk effen gordijnen in talloze leuke kleurtjes. Handig: beide shops verkopen kant en klare gordijnen.

Rolgordijnen jongenskamer

Voor andere raamdecoraties, zoals rolgordijnen en jaloezieën, ben je bij INHUIS Raamdecoratie aan het goede adres. Ook bij hen zijn de gordijnen verkrijgbaar in talloze kleuren. Er zit vast een mooie kleur voor jou bij. Daarnaast kun je kiezen uit een verduisterend, lichtdoorlatend of transparant rolgordijn.

Lees verder onder de advertentie

Stoere gordijnen jongenskamer

In een stoere jongenskamer mogen stoere gordijnen natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor een autokamer of Planes-kamer verkoopt Babywalz een Disney planes gordijn.

Bron: Bece®