Gordijnen Pip

beeld vtwonen Beeld

De collectie van PiP Studio staat bekend om het mooie kleurgebruik. De prints zijn tot in de puntjes uitgewerkt. Passen de vrolijke prints precies bij jouw dochter? Versier de kinderkamer dan met gordijnen van PiP!

Lees verder onder de advertentie

Gordijnen PiP

De PiP collectie bestaat uit kleurrijke prints voor de kinderkamer. De lieve, romantische maar ook uitgesproken kleuren geven de kinderkamer een echt karakter. Wil je voor je dochter een mooie romantische meisjeskamer maken? Ga aan de slag met de behangstof met PiP design van Patroon Stoffen. De gewaagde rood met roze combinatie is versierd met bloemen, vogeltjes en vlinders.

Patchwork stof

Een kamer in de stijl van PiP Studio is zowel leuk voor een 4-jarig als voor een 12-jarig meisje. Hoewel volgens dochter zelf de kamer zo nu en dan totaal veranderd moet worden, is het thema dus eigenlijk vrij tijdloos. Op Stofnodig.nl vind je katoenen patchworkstof voor gordijnen die je ook voor andere decoratie kunt gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld ook een dekbed of kussen van maken, om de kamer leuk aan te kleden.

PiP Behang

PiP Studio heeft ook een grote behangcollectie. Je vindt deze vrolijke collectie bij Eijffinger. Omdat de prints vrij druk zijn, moet je bij een meisjeskamer in PiP Studio stijl wel goed het totaalplaatje in gedachten houden. Zo voorkom je dat de kamer te druk wordt.

Lees verder onder de advertentie

PiP Studio kamer

De meisjeskamer met PiP studio gordijnen kun je leuk aankleden met andere items van PiP Studio. Populair is bijvoorbeeld de sprei met patchworkpatroon. De collectie van PiP Studio vind je op hun website. Benieuwd hoe je een kinderkamer totaal in PiP stijl aanpakt? Je leest er alles over in het artikel PiP Studio kamer.

Beeld: Eijffinger