De leukste papieren opbergzakken

beeld vtwonen Beeld

Veel moeders herkennen het vast wel: geen stap meer kunnen zetten doordat de vloer bezaaid ligt met knuffels, auto’s, blokken en ander speelgoed. Zet een kekke opbergzak neer en binnen no time is de kinder- of woonkamer weer spik en span. Is het weer tijd om te spelen? Draai de zak ondersteboven en het speeluur kan weer doorgaan!

Lees verder onder de advertentie

Opbergzakken

1. Papieren zak “Toys”
Deze opbergzak is onze favoriet! De tekst in vrolijk neongroen vertelt je precies waar de zak voor bedoeld is: speelgoed.
€ 7,50 Kolor

2. Papieren zak met penguin of cijfers
Weer zo’n leuk product van April and May: een opbergzak met een leuke print. Groot genoeg voor alle rondslingerende knuffels, blokken en auto’s.
€ 10,05 By April and May

3. Omkeerbare opbergzak
Met deze opbergzak uit de collectie Little van Bibelotte heb je twee verschillende zakken in één. De ene kant is gemaakt van okergeel skyleer en de andere kant heeft een zand-koraal kleurige sterrenprint.
€ 29,95 KidsFavorites

Lees verder onder de advertentie

4. Opbergzak met grafische print
Wij zijn gek op grafische printjes en vinden daarom deze opbergzak ook zo leuk. De wit-grijs-zwarte zak is gemaakt van papier en is gevoerd met recycled plastic.
€ 7,50 TiS lifestyle

5. Roze sterrenmand
Dit kleine mandje is perfect voor kleine rondslingerende spulletjes, zoals sokjes of speldjes. Ook verkrijgbaar in lichtgrijs.
€ 2,95 H&M

7. Katoenen opbergmand
vtwonen weet wat hip is: een opbergzak in dip dye stijl. De oranje kleur steekt goed af tegen wit en staat super vrolijk!
€ 23,96 vtwonen

Lees verder onder de advertentie

8. Witte papieren zak
Niet alleen in de kinderkamer, maar ook in de woonkamer slingeren genoeg spulletjes rond die een opbergplekje nodig hebben. Deze zak is bekend van de winkel Merci in Parijs en gemaakt van dik papier.
€ 9,95 ByZenz