Ajax gordijnen

beeld vtwonen Beeld

Ben je op zoek naar Ajax gordijnen voor de kamer van je zoon of dochter? Dan heb je vast te maken met een grote fan. Wij geven je tips en inspiratie om de Ajax kamer tot in de puntjes compleet te maken.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Gordijnen Ajax

Standaard Ajax gordijnen zijn helaas erg moeilijk te vinden. Als je mazzel hebt, kun je ze via Marktplaats scoren. Lukt dit niet? Dan gebruiken we gewoon een beetje creativiteit. Dat betekent dus zelf aan de slag! Voor de Ajax gordijnen zijn natuurlijk de kleuren rood en wit noodzakelijk. Bij Curtaincy vind je rood-wit gestreepte gordijnstof. Je kunt ook voor de linkerkant van het raam een rood gordijn en voor de rechterkant van het raam een wit gordijn hangen. Deze gordijnstoffen kun je op de markt vinden.

Voetbalgordijnen

Lees voor inspiratie voor gordijnen in een voetbalkamer eens het artikel Voetbal gordijnen. Daar vind je allerlei adresjes waar je terecht kunt voor voetbalgordijnen. Ga bijvoorbeeld voor de gordijnstof van de Stoffenstunter, met zwart witte print van een voetbal. Een levensgrote voetbal voor de ramen is natuurlijk een leuk alternatief voor de Ajax gordijnen! Verf de muren rood en wit en de basis voor de Ajax kamer is gelegd. Je kunt de kamer vervolgens aankleden met Ajax accessoires. Deze kun je vinden tussen de Ajax slaapkamerartikelen bij Shop4fans.

Lees verder onder de advertentie

Voetbalkamer

Is de voetbalkamer voor jouw fanatieke voetbalfan wel echt helemaal compleet? Check het na in het artikel Voetbalkamer en doe inspiratie op over de tal van mogelijkheden die er zijn!

Bron: Shop4fans