5x stijlvolle speelhoekjes

beeld vtwonen Beeld

Kinderspeelgoed, voor velen vaak een doorn in het oog. Toch gun je ook de allerkleinsten een eigen plekje in huis. Dus waarom zou je niet kiezen voor een speelhoek die past bij de rest van het interieur? Jij blij, de kids blij!

Lees verder onder de advertentie

Tipi tent

Hoe leuk is deze tipi tent? Niet alleen mooi om te zien, de kinderen zijn er ook nog eens dol op. Leg er een zacht schapenvachtje in en spelen was nog nooit zo fijn. En zoek je nog een manier om het kinderspeelgoed op te bergen? Dan is een vakkenkast aan de muur een goede oplossing. Schilder hem in dezelfde kleur als de muur en klaar is Kees.

beeld vtwonen Beeld

Van vensterbank tot bureautje

Heb je weinig ruimte in huis om een mooie speelhoek te creëren? Dan is dit idee voor jou: geef je vensterbank een tweede functie. Verbreed de plank, zodat je er een bureau van kunt maken. Smuk de boel nog wat op met mooie kinderstoeltjes en hang een vrolijke kinderslinger aan de muur. En die rieten mand? Die doet prima dienst als opberger voor speelgoed.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

DIY bureau van oude planken

Heb je nog wat oude planken liggen, maar heb je nog geen idee wat je ermee wilt gaan doen? Wat dacht je van een zelf gemaakt kinderbureau? Zo geef je je moderne interieur direct een vintage twist. Een oude zinken bak fungeert heel goed als kleurdoos of boekenkistje.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Bank en oventje in één

Is het een bank of is het een speelgoedkeukentje? Multifunctioneel zo’n bank bij de eettafel mét een oventje in dezelfde kleur als de muur. Zo is het kinderhoekje een verlenging van de eethoek. Gezellig, toch?

beeld vtwonen Beeld

Oud wordt weer nieuw

Nieuwe meubeltjes aanschaffen voor de kinderhoek is leuk, maar nog leuker is om van iets ouds iets nieuws te maken! Kijk eens in de kringloopwinkel of ze nog een mooi setje hebben staan en ren vervolgens naar de doe-het-zelfzaak om een mooie verfkleur uit te zoeken. Kies voor een kleur die past bij de rest van de kamer en schilder alleen de helft van de meubeltjes. Blijft de oude look toch nog bewaard, maar tover je het oude kindersetje weer om tot een setje van nu.

Lees verder onder de advertentie

Ben je op zoek naar leuke kinderartikelen? Neem dan snel een kijkje in onze shop.