Hebben: onmisbare items voor de keuken

beeld vtwonen Beeld

Als er één plek in huis is waar sommige spullen echt onmisbaar zijn, dan is het de keuken wel. Voorraadkastjes kunnen alleen binnen no-time rommelig zijn en daarom grijp je nog weleens mis. Dat is nu verleden tijd! Want deze items voor de keuken wil je hebben én zo berg je ze op.

Lees verder onder de advertentie

Organizen

Je kunt al het eten wel in de originele verpakkingen laten, maar dat wordt al snel een rommelig gezicht. Als jouw keukenkastjes binnen no-time een zooitje zijn, is het misschien een goed plan om de boel te organizen met bewaardozen. Potten staan niet alleen leuk op een plank in de keuken, het eten wordt ook nog eens extra goed bewaard. Want hoe vaak zijn verpakkingen na iets te hardhandig openmaken namelijk niet meer bruikbaar?

Keukengerei

Spatels, opscheplepels en pollepels: je gebruikt deze spullen voor de keuken iedere dag wel. Handig dus als dit kookgerei gewoon binnen handbereik staat in plaats van in een la. Spatels en pollepels kun je kwijt in speciaal daarvoor bestemde bakken. Maar een mooie kan of vaas staat des te leuker, toch? Messen kun je kwijt een messenblok, wel zo veilig.

Lees verder onder de advertentie

Naast de standaard pollepel bestaan er natuurlijk ook allerlei handige keukengadgets. En die kunnen je leven soms echt een stuk makkelijker maken…

Lees verder onder de advertentie

Omhoog schalen

Schalen zijn onmisbaar in de keuken. Of je ze nu gebruikt voor eten opdienen, om koffiecups in te bewaren of natuurlijk als fruitschaal. Voordat je er eentje aanschaft is het goed om te bedenken waar je hem voor wilt gebruiken. Gebruik je de schaal voor eten? Dan moet het materiaal goed schoon te maken zijn. Stalen draadmanden zijn ideaal voor fruit, deze zijn namelijk makkelijk schoon te maken, laten voldoende lucht door én zou je eventueel aan de muur kunnen bevestigen om ruimte te besparen.

Bron: beeld: styling Moniek Visser, fotografie Stan Koolen

Lees verder onder de advertentie