Win dit comfortabele textielpakket van Auping t.w.v. € 537

Na een goede nachtrust energiek uit je bed springen, daar helpen wij je graag een handje bij. Hoewel je met dit textielpakket van Auping misschien liever net iets langer blijft liggen…. Doe snel mee en waag je kans! (promotie)

auping textiel dekbed

Goed voor jou…

Je dekbed en hoofdkussen bepalen mee de kwaliteit van je slaap. Daarom ontwikkelde Auping hoofdkussens voor buik-, rug- of zijslapers en zorgen andere kussens ook voor extra nekondersteuning. Je lighouding in combinatie met de hardheid van je matras bepalen de keuze van jouw ideale hoofdkussen.

In het textielpakket geven we een Comfort Nature kussen weg, een kussen perfect voor zijslapers, waarbij de grootste druk op de schouders ligt. De ruimte tussen je hals en schouders wordt door dit kussen zo goed mogelijk opgevuld om je nek te ondersteunen.

Je lichaamstemperatuur draagt ook bij aan een goede nachtrust. Goede ventilatie is dus essentieel en daar houdt Auping sterk rekening mee bij de collectie dekbedden. Zo word je fris en uitgerust wakker. Bij Auping kan je kiezen uit drie vullingen: dons zorgt voor uitstekende isolatie en een licht gevoel, synthetische dekbedden zijn ideaal voor mensen met allergieën en katoen is ideaal als zomerdekbed, voor mensen die het snel warm hebben. De donzen dekbedden van Auping hebben nog een extra pluspunt: doordat ze het Nomite label hebben, zijn ze geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

In het textielpakket geven we een all year dekbed Comfort Natuur weg. Dit dekbed zorgt zowel in de zomer als in de winter voor de perfecte temperatuur. De vulling bestaat uit 90% witte Europese eendendons en 10% Europese eendenveren. De tijk (het omhulsel van het dekbed) bestaat uit biologisch katoen.

dekbed textielpakket

… én goed voor het milieu

Auping waakt over het dierenwelzijn en het milieu, waardoor we echt met een gerust hart kunnen slapen. Alle dekbedden en hoofdkussens zijn RDS (Responsible Down Standard) gecertificeerd, wat betekent dat het dons enkel afkomstig is van eenden en ganzen die gezond leven, geen pijn lijden en geen angst of stress ervaren. Met het Cradle to Cradle principe wil Auping ook het verschil maken. Het betekent letterlijk van wieg tot wieg en houdt in dat je afval niet meer weggooit, maar dat het grondstof wordt voor iets anders. En dat kunnen we bij vtwonen alleen maar toejuichen!

Win win win!

Klinkt als muziek in je oren? Doe hier mee aan onze winactie en maak kans op een pakket met 1 All year dekbed Comfort Natuur (260 x 220 cm) en 2 hoofdkussens Comfort Natuur (60 x 60 cm) t.w.v. € 537. Deelnemen kan tot en met zondag 11 juni.

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen. Onze winnaar is Sophie W., veel plezier ermee!

Bron: in samenwerking met Auping

nog meer: Jouw slaapcomfort