Haal de lente in je slaapkamer én win vrolijk beddengoed

We brengen heel wat tijd door in de slaapkamer. Leuk dus om af en toe eens van sfeer te veranderen. In de winter is het heerlijk om in je bed te kruipen met zachte materialen en warme accessoires. Maar nu het voorjaar eraan komt, is het misschien tijd voor een frisse en speelse look. Maar hoe? Wij geven tips! (in samenwerking met Auping)

Frisse wind

Laat een frisse wind waaien in je slaapkamer door eens een ander behang te kiezen. Ga je voor elke dag feest met confettibehang of sta je liever elke dag op met vogeltjes? Of verf een van je muren in een ander kleur. Ook leuk: een DIY voor je sierkussens kan je kamer een totaal andere look geven en zo heb je meteen een leuke bezigheid voor het weekend! Wedden dat je slaapkamer er meteen helemaal anders uitziet?

Slapen in een kleurrijk nest

De dagen worden wat langer, de lucht al wat blauwer en het gras al wat groener. En ook je beddengoed mag een lente make-over krijgen. En dat weten ze bij Auping maar al te goed, want heb je hun nieuwe bedtextiel al gespot? Naast zachtroze en groen, spelen geel en blauw een belangrijke rol. Van deze kleuren word je helemaal vrolijk! En met de kenmerkende geometrische vormen maak je een echt statement in je slaapkamer: strepen, blokken en cirkels met als tegenhanger verfijnde structuren en patronen. Er is voor elk wat wils! Kan je toch niet beslissen welk dekbed je favoriet is, kies dan elk voor een enkel dekbed in een ander (matching) design en/of kleur. Of doe mee met onze wedstrijd onderin dit artikel en win een vrolijk dekbedovertrek.

Orde en rust

De lente is hét moment om het hele huis onder handen te nemen. We ruimen een heleboel spullen uit de weg, maar de slaapkamer blijft meestal als laatste over. Geef ‘m deze keer dus de nodige aandacht! Haal dat dikke dekbed van de winter weg en berg het op. Met een leuke mand of opbergers geef je ook plaids en andere spullen een plekje. Deze kleden je slaapkamer mooi aan en geven het een extra touch. Geef ook je kleerkast een doorlichting: de winterspullen kunnen de zolder op. Kies voor aangepaste kleuren die matchen bij je nieuwe, frisse slaapkamer, zowel in accessoires als in een likje verf.

Opstaan!

Fris en monter door de dag gaan is niet altijd evident. En als je je slaapkamer een make-over geeft, is het meteen een goed moment om ook eens stil te staan bij je slaapgewoontes of slaaptekort. Een goede nachtrust valt of staat met de keuze van de juiste matras. Wat voor de één goed aanvoelt, is misschien niet meteen de juiste keuze voor de ander. Ga daarom voor de ideale matras die alles in huis heeft om een goede nachtrust te garanderen en vol energie wakker te worden.

Levend groen

Groene planten betekenen leven en meteen ook extra zuurstof, zodat je goed kan slapen en fris wakker wordt. Liever geen planten op je nachtkastje? Ga dan voor een hangend alternatief met leuke plantenhangers. Frisse lentelucht gegarandeerd!

Win win win!

Wij geven 5x het Okinawa dekbedovertrek (240 x 200/220cm) weg uit de nieuwe voorjaarscollectie van Auping. Zo breng je het voorjaar in je slaapkamer en sta je fris en monter op. Een eerste stap naar je slaapkamermake-over is gezet! Vul snel het formulier in. De wedstrijd loopt tot en met 2 april 2018.

De wedstrijd is jammer genoeg afgelopen! Sam B. uit Aalst, Nathalie G. uit Waarschoot, Micky G. uit Ekeren , Kevin L. uit Harelbeke en Leia V.d.B. uit Antwerpen zijn de gelukkige winnaars.

Bron: in samenwerking met Auping

nog meer: Jouw slaapcomfort