Een blik achter de schermen bij beddenspecialist Auping

Net zoals voor velen onder ons is het belangrijkste onderdeel van de slaapkamer voor blogster Hannelore het bed. Maar hoe wordt zo’n hemels bed eigenlijk vervaardigd? Hannelore nam een kijkje achter de schermen bij beddenspecialist Auping. Kijk je mee? (In samenwerking met Auping)

Behind the scenes

Architecte en interieurblogster Hannelore (au pays des merveilles) trok naar het hoofdkwartier van familiebedrijf Auping voor een blik achter de schermen. Woordvoerster Ine neemt haar mee doorheen het bedrijf en vertelt in geuren en kleuren over de geschiedenis en de filosofie van het bedrijf. Intussen onderwerpt Hannelore de bedden aan een test. Welke is de zachtste?

Slaapkamerstyling

Zoals je in de video kunt zien, zijn de bedden van Auping er in alle maten en alle kleuren. En voor alle interieurstijlen! Stylisten Ozanne en Guillemine gingen ermee aan de slag en creëerden drie slaapkamerstylings: een romantische, een stoere en een klassieke.

Knap en milieubewust

Beddenspecialist Auping staat al jarenlang bekend om hun comfort, kwalitatieve materialen en vernieuwende design. Dat hun bedden ook nog eens duurzaam zijn, maakt ze tot een ware musthave voor interieurliefhebbers met een hart voor het milieu (en voor zij die ’s nachts willen slapen als een roosje). Zo is Hannelores favoriet, de Auping Essential, het allereerste bed dat beloond werd met het Cradle to Cradle-certificaat, een keurmerk dat uitgaat van het principe dat geen grondstoffen verspild worden, maar dat ze tot iets anders worden verwerkt.

Bron: in samenwerking met Auping.

nog meer: Jouw slaapcomfort