Zo houd je het huis piekfijn op orde en schoon tijdens de feestdagen

Het is de gezelligste tijd van het jaar. Maar ook de drukste: Sinterklaas is nog niet het land uit of kerst en nieuwjaar staan al voor de deur. Hoe krijg je het huis op orde tijdens deze hectiek? Zó ga je met een heerlijk opgeruimd en schoon gevoel de feestdagen tegemoet.

In samenwerking met Philips Domestic Appliances

Of je de feestdagen nu in kleine kring of met een groot gezelschap doorbrengt, één ding is zeker: een opgeruimde woonkamer is tien keer gezelliger dan een rommelige. Om het huis sfeervol aan te kleden, helpt het om eerst wat ruimte te maken in de woonkamer. Berg alle rommeltjes netjes op, voordat je de doos met kerstspullen van de zolder haalt. Je zult zien: de kerstboom en kerstdecoraties komen veel beter tot hun recht in een nette ruimte waar het niet overvol is. 

Oh dennenboom!

Glazen ballen, engelenhaar en twinkelende lichtjes: er gaat niets boven een echte kerstboom! Dat er af en toe wat naalden op de grond vallen, is onvermijdelijk. In aflevering 8 van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ maakte de kandidaten het zichzelf gemakkelijk met de steelstofzuiger Series 8000 Aqua Plus van Philips. Met deze draadloze stofzuiger is de vloer in no-time weer schoon. En als je klaar bent, berg je ‘m net zo makkelijk weer op. Easy does it!

Glitterfestijn

Begin op tijd met alle voorbereidingen voor de feestdagen, zodat het geen chaos wordt in huis. Stel dus ruim van tevoren het menu samen en zorg dat alle cadeautjes op tijd binnen zijn. Ligt de vloer bezaaid met glitters? No worries. Waar gewone stofzuigers hier nog wel eens moeite mee hebben, geldt dat niet voor de Philips Series 8000 Aqua Plus met dweilfunctie. Hiermee kun je de vloer in één beweging stofzuigen en dweilen in elke richting. Wauw, wát een topuitvinding!

Geen decemberstress

Met een goede voorbereiding en de juiste tools, kunnen we straks ontspannen genieten van de feestdagen. En ook daarna is het huis zó weer piekfijn aan kant, zelfs al heb je de hele familie over de vloer gehad. Ga jij ook voor een stressvrije decembermaand? Ontdek alle voordelen van de snoerloze steelstofzuigers van Philips en gun jezelf de snelste manier van snoerloos schoonmaken. Laat de feestdagen maar komen!

nog meer: Interieurtalent gezocht