Sneak peek ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aflevering 4: Eva & René

Na een aantal spannend battles zijn we alweer aangekomen bij de vierde aflevering van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’. Deze keer volgen we stylisten in spé Eva & René in hun strijd om de titel ‘Grootste Interieurtalent van Nederland en België’. Hierbij alvast een kleine teaser voor wat je deze zaterdag kunt verwachten.

interieurtalent rené
René
Eva

What’s cooking?

We bevinden ons aankomende aflevering tussen de koeien en klokkentorens, en presentator Sieg kijkt toe vanuit een tractor. Máár hij niet degene die hard aan de slag moet. Met een moodboard in de ene hand en de ingekochte woonitems in de andere, zijn René en Eva klaargestoomd voor een make-over bij vrienden en familie thuis. Met als spannende uitdaging: die vergeten keuken een nieuw leven inblazen. Zowel René als Eva zorgen ervoor dat de keuken haar rol als belangrijkste plek in huis heroverd. Benieuwd naar de make-over plannen? Kijk zaterdag tijdens het koken mee met de styling creaties van de René en Eva.

LEES MEER
Ontdek hier alles over ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’

Stylingbox opdracht
Fotografie: Jonah Samyn
Thuisopdracht
Fotografie: Jonah Samyn

Droom of werkelijkheid

Één van de twee kandidaten komt in de vierde aflevering een stapje dichterbij zijn of haar interieur-droom. De winnaar wordt mede bepaald aan de hand van de stylingbox opdracht op locatie, met als thema van deze week: dromenland. René gaat voor een rustige basis en brengt de spanning terug in de structuren en subtiele elementen. Ook gaat hij voor een speelse knipoog in zijn styling. Eva experimenteerd daarnetegen juist met een onverwachts kleurenpallet hoopt daarmee de jury te overtuigen van haar unieke insteek. De jury heeft echter niet zo goed geslapen.. dat belooft een extra kritisch oog!

“Ik verwacht in de styling zachtheid en rust terug te zien. En iets geks wat alleen in je dromen zou kunnen bestaan.”

– Jury Muk van Lil

Zaterdag op VTM

Wordt het jurycommentaar een droom of een nachtmerrie voor de kandidaten? We gaan het zien tijdens de vierde aflevering van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’. Kijk zaterdag 6 november om 18:25 uur mee op VTM.

nog meer: Interieurtalent gezocht