Sneak peek ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aflevering 3: Kim & Jellina

Aankomende zaterdag is het weer zover! De derde aflevering van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ is op tv. Deze keer volgen we interieur-fanaten Kim en Jellina in hun strijd om de titel ‘Grootste Interieurtalent van Nederland en België’. Benieuwd hoe ze het ervan afbrengen? Hierbij alvast een voorproefje.

Kim
Jellina

Wellness in huis

De stylisten in spé staan deze week op Belgisch bodem. Kim en Jellina krijgen zoals altijd twee opdrachten. De eerste uitdaging: de oude badkamer van vrienden of familie van een nodige opfrisbeurt voorzien. Die saaie witte badkamer is passé en het is tijd voor een warme, sfeervolle wellness aan huis. Dus weg met die gedateerde tegels en hallo kleur! Tijdens deze eerst uitdaging creëren de dames meer spanning in de gedateerde badkamers, door middel van eyecatchers, nieuwe badkamermeubels en handige DIY’s.

LEES MEER
Ontdek hier alles over ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’

Stylingbox opdracht
Fotografie: Jonah Samyn
Thuisopdracht
Fotografie: Jonah Samyn

Gek op groen!

Ook toe aan wat groen in het grijze seizoen? Dat komt goed uit, de stylingbox-opdracht van deze week moet namelijk gestyled worden in het thema ‘groene oase’. Kim en Jellina gaan aan de slag met hun interpretatie van het thema en zullen de stylingbox naar eigen stijl en inzicht aankleden. Op basis van een moodboard en ingekochte spullen laten Kim en Jellina zien hoe je deze winter groen in huis haalt. Of de accenten nu liggen op donkergroene kamerplanten, olijfgroen behang of mosgroene meubels, de boodschap is duidelijk: met de trendkleur groen kan je all out. In 1,5 uur tijd zetten ze allebei een indrukwekkend resultaat neer. Maar is de jury net zo tevreden als de kandidaten zelf? Je ziet het in de derde aflevering van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’.

Jury: Frans & Muk
Fotografie: Jonah Samyn

“De tegenhanger van groen is rood. Ik ben benieuwd hoe ze die spanning aanbrengen zonder dat het onrustig wordt.”

– Frans Uyterlinde

Zaterdag op VTM

Ook toe aan een creatieve badkamermetamorfose of een beetje tuin in huis? Kijk zaterdag 6 november om 18:25 mee op VTM en ontdek wie van de twee dames groen licht krijgt voor een plek kwartfinale van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’.

nog meer: Interieurtalent gezocht