Sneak peek ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aflevering 2: Yasmina & Monique

Aanstaande zaterdag zie je de tweede aflevering van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ op VTM. In het nieuwe tv-programma strijden 10 fanatieke hobbyisten met een passie voor interieur om de titel ‘Grootste Interieurtalent van Nederland en België’. In de aankomende aflevering zullen de Vlaamse Yasmina en Nederlandse Monique de battle met elkaar aangaan. Hierbij alvast een tipje van de sluier.

Yasmina
Monique

Even ademhalen

De stylisten in spé, Yasmina en Monique, staan deze week met hun voeten in het zand en met hun handen in het haar. Het wordt een hele uitdaging om rustig te blijven én de jury binnen 1,5 uur te overtuigen van hun stylingtalent. Laat ‘rust’ nou net belangrijk zijn binnen het thema me-time. De dames gaan aan de slag met hun eigen interpretatie van een vredige plek om even helemaal tot jezelf te komen. Lekker onder een dekentje met een koptelefoon op of juist uitwaaien en een boek lezen. Bij de inrichting waren Yasmina en Monique onder de indruk van elkaars keuzes. Er is zelfs even een moment van verwarring als ze de geshopte objecten ophalen: van wie was nou die ontzettend leuke vaas?

LEES MEER
Ontdek hier alles over ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’

Sneak peek stylingbox
fotografie: Jonah Samyn
Sneak peek thuisopdracht
fotografie Jonah Samyn

Speeltijd

Naast de stylingbox opdracht zullen Yasmina en Monique ook een make-over aan huis neerzetten bij vrienden of familie thuis. Ditmaal met de opdracht om een speciale kinderhoek te creëren in de woonruimte. Yasmina kiest voor een heerlijke plek waar de kleintjes zich kunnen terugtrekken en Monique zoekt juist de ruimte op. Dit weekend zien we wie van de twee dames de beste styling-skills in huis heeft volgens jury en daarmee een plek in de kwartfinale bemachtigd.

“Ik wil geen gillerig behang zien, maar zachte kleuren en materialen. Echt zen”

– Frans Uyterlinde

Zaterdag op VTM

Heeft deze sneak peek je interesse gewekt en ben je benieuwd naar het resultaat? Monique en Yasmina hebben alles uit de kast gehaald om je op nieuwe ideeën te brengen voor je kamer of speelhoek. Tijd voor wat me-time met ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’, zaterdag 30 oktober om 18:25 op VTM. 

nog meer: Interieurtalent gezocht