Sneak peek ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aflevering 1: Sam & Samantha

Aanstaande zondag is de eerste aflevering van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ te zien op SBS6. In het nieuwe tv-programma strijden 10 fanatieke hobbyisten met een passie voor interieur voor de titel ‘Grootste Interieurtalent van Nederland en België’. In de eerste aflevering nemen Sam en Samantha het tegen elkaar op. Lees hier wat je te wachten staat en zie een klein voorproefje.

sam interieurtalent gezocht
Sam
samantha interieurtalent gezocht
Samantha

Feest!

In de eerste aflevering daagt presentator Sieg de Doncker deelnemers Sam en Samantha uit voor een stylingbox-opdracht. De stylingbox staat op een typisch Hollandse locatie en heeft als thema ‘er valt altijd wat te vieren’. Zowel Sam als Samantha krijgen 1,5 uur de tijd om hun prachtige moodboards tot leven te wekken en hun creativiteit een podium te geven. Met een unieke interpretatie van het thema en een feestelijke combinatie van kleuren, meubilair en accessoires, moeten ze de jury overtuigen van hun styling-skills. Echter blijken Sam en Samantha aan elkaar gewaagd. Dat beloofd een nek-aan-nekrace te worden.. 

LEES MEER
Ontdek hier alles over ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’

lichtoranje bolvaas
sneak peek stylingbox opdracht
fotografie: Jonah Samyn
lijnschilderij halfronde spiegel bureau
sneak peek thuisopdracht

Een thuiswerkplek

Naast de stylingbox-opdracht op locatie krijgen Sam en Samantha ook een thuisopdracht waarbij ze vrienden of familie verrassen met een make-over. In de primeur zien we hoe de twee talenten uit België en Nederland de ideale thuiswerkplek voor hun naasten creëren. De lichte zenuwen beginnen op te komen en de tijd tikt. In slechts twee opdrachten zullen Sam en Samantha een onvergetelijke indruk moeten achterlaten. Let the games begin.

Zaterdag op VTM

Ben jij ook benieuwd wie van deze twee deelnemers een stapje dichter bij zijn of haar interieurdroom komt? Kijk aanstaande zaterdag 23 oktober om 18:25 naar ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ op VTM. 

nog meer: Interieurtalent gezocht