Nieuw op tv: Interieurtalent gezocht met vtwonen

Vanaf 23 oktober zie je elke zaterdagavond een gloednieuw tv-programma op België: Interieurtalent gezocht met vtwonen. Hierin volgen we 10 fanatieke hobbyisten met een passie voor interieur die door het maken van stylingopdrachten strijden om de titel Hét interieurtalent van Nederland en België.

Interieurtalent gezocht met vtwonen

Elke week nemen de talenten het tegen elkaar op voor een plek in de kwartfinale door middel van een thuisopdracht en een stylingbox-opdracht op locatie. Na deze battles zullen de overgebleven kandidaten een afvalrace aangaan. En de winnaar? Die krijgt de titel Interieurtalent van Nederland en België en mag schitteren in een eigen vtwonen video-serie. Volg de interieurfanaten acht afleveringen lang voor een doses gezonde spanning, inspiratie en waardevolle stylingtips. 

LEES OOK
Maak kennis met de jury van Interieurtalent gezocht met vtwonen

De battles

Elke week neemt presentator Sieg De Doncker ons mee naar een bijzondere plek in Nederland of Vlaanderen voor een stylingopdracht op locatie. Onder toeziend oog van de vakjury Frans Uyterlinde (interieurstylist) en Muk van Lil (interieurfotograaf), gaan de deelnemers één tegen één battles aan om hét interieurtalent van dit jaar te worden. Hierbij draait het om persoonlijke stijl, kennis en uniek inzicht. Denk aan het vinden van prachtige spullen en het mixen en matchen op een unieke manier. Naast de stylingopdracht op locatie doen de finalisten ook een thuisopdracht waarbij ze vrienden of familie verrassen met een make-over. In de primeur zien we onder andere hoe de stylisten de vergeten rommelkamer een nieuw leven inblazen, kale muren laten stralen en een degelijke tafel omtoveren tot pronkstuk.

Bekijk hier de preview

Dit ging eraan vooraf

Afgelopen zomer gaven meer dan 400 stylisten-in-de-dop zich op via vtwonen.be. Na een spannende tweede ronde, waarbij 30 kandidaten aan de slag gingen met het stylen van bol.com artikelen, werden er 10 finalisten gekozen.

Elke zaterdag op VTM

De interieurstylisten in spé Sam Everaerts en Samantha Olfers gaan in aflevering 1 als eerste de battle met elkaar aan. Wie zal de jury overtuigen van zijn of haar styling-skills? Kijk vanaf 23 oktober elke zaterdag om 18:25 op VTM.

MEER INFO?
Ontdek alles over dit nieuwe programma op vtwonen.be/interieurtalentgezocht

nog meer: Interieurtalent gezocht