Maak kennis met Interieurtalent gezocht-deelnemer Koen

De eerste aflevering van het nieuwe tv-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ is in zicht. In de aanloop van het programma gaan we in gesprek met de 10 finalisten over hun doel om hét stylingtalent van Nederland en België te worden. Vandaag gaan we verder in gesprek met Koen Vonk Noordegraaf. De 22-jarige Koen is eigenaar van een dierenwinkel en is klaar voor een leuke styling uitdaging.

interieurtalent gezocht deelnemer koen

“Ik combineer vintage, antiek, industrieel en botanisch. Zelf noem ik het een vrolijke kringloop.”

-Koen

Zijn thuis 

Koen woont sinds een paar maanden in een 100-jaar-oud huisje in een volksbuurt in Roosendaal. Hij is nog volop bezig met de inrichting van de 61m2 woning en kijkt daarbij graag naar de laatste woontrends. Hier geeft hij vervolgens zijn eigen draai aan door middel van veel groen, bloemen en kleur. Koen probeert graag nieuwe dingen uit, maar helaas staat zijn budget niet altijd álles toe. Vandaar dat hij zoveel mogelijk naar creatieve en betaalbare oplossingen op zoek gaat. Een voorbeeld? Hij kweekt zijn eigen planten.

Vrolijke kringloop 

Koen combineert graag vintage met antiek, industrieel en botanisch, of zoals hij zijn stijl zelf bestempelt; een vrolijke kringloop. Hij is zijn hele leven al bezig met het inrichten van ruimtes. Als hij zijn eigen slaapkamer als kleine stylist in spé een metamorfose had gegeven, nodigde hij zijn ouders uit om zijn werk te komen bewonderen. Koen wordt nog steeds dolgelukkig van het shoppen en stylen van woonspullen voor zowel zichzelf als voor anderen. Inspiratie opdoen, moodboards maken en shoppen maar! Koen is opgeleid tot vormgever en ziet veel overlap met interieurstyling. Hij kijkt ernaar uit om zijn horizon te verbreden en wie weet een kans op een gouden carrière als interieurstylist.

Binnenkort te zien

In aflevering 5 neemt Koen het op tegen Isabelle in de battle om de titel ‘Interieurtalent van Nederland en België’. Door middel van een thuisopdracht en stylingbox-opdracht op een unieke locatie, zullen de twee kandidaten de jury moeten overtuigen van hun kunde. Wie van hen komt een stapje dichter bij hun droom en verovert een plekje in de kwartfinale? Kijk iedere zaterdag om 18:25 op VTM naar ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’.

nog meer: Interieurtalent gezocht