Maak kennis met Interieurtalent gezocht-deelnemer Kim

De eerste aflevering van het nieuwe tv-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ is in zicht. In de aanloop van het programma gaan we in gesprek met de 10 finalisten over hun doel om hét stylingtalent van Nederland en België te worden. Vandaag schuiven we aan bij interieurtalent Kim Wiebring, een 34-jarige CRO-specialist en interieurfanaat. 

“Met een beetje durf, maar zonder ‘circus’, creëer ik eigenheid in het interieur.”

-Kim

Haar thuis

Stiekem wist Kim altijd al dat ze gevoel had voor interieur. Echter kwam haar talent pas echt tot uiting bij het kopen van het gedateerde maar charmante monumentale pand aan de haven van het Nederlandse Medemblik. Dankzij de indrukwekkende metamorfose van het grachtenpand kregen Kim’s styling-skills belangstelling van vtwonen. Nadat haar huis op de cover van vtwonen had gestaan ontving ze uit verrassende hoeken reacties op de gebruikte kleuren, meubels en accessoires. 

Gemixte stijlen


Door het mixen van stijlen uit verschillende periodes en landen geeft Kim nét dat extra zetje om gedurfde interieurkeuzes te maken. Inspiratie haalt ze uit restaurants en hotels, zoals hotel Mercier. Zo was ze laatst in de auto gestapt om het chique en gewaagde interieur van het Amsterdamse hotel met eigen ogen te zien. Haar woonstijl is een mix van klassiek en modern. Maar ook van oud met nieuw, prints en structuren. En niet te vergeten: kleur! Haar selectie van eyecatchers en een bijpassend kleurenpalet zorgen voor eenheid. Het gaat Kim niet om het volgen van trends, maar om het volgen van intuïtie en persoonlijke voorkeur. Met als eindresultaat een stijlvol ingericht huis vol kleurrijke verrassingen. 

Binnenkort te zien

De kleurrijke Kim gaat graag recht op haar doel af, maar weet ook dat een gewaagd pallet van kleur en print niet voor iedereen is weggelegd. Ben jij ook benieuwd hoe ze deze uitdaging aangaat? Volg Kim in de derde aflevering van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ wanneer ze het opneemt tegen Jellina. En zie hoe de twee dames het gegeven thema eigen maken op zaterdag 6 november om 18:25 uur op VTM. 

nog meer: Interieurtalent gezocht