Maak kennis met Interieurtalent gezocht-deelnemer Jellina

De eerste aflevering van het nieuwe tv-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ is in zicht. In de aanloop van het programma gaan we in gesprek met de 10 finalisten over hun doel om hét interieurtalent van Nederland en België te worden. Vandaag zijn we benieuwd naar het verhaal van Jellina Detmar, de 36 jarige fysiotherapeut.

“Combineer gerust een moderne look met natuurlijke en ‘oude’ materialen.”

-Jellina

Haar thuis

Jellina is een ware doorzetter en heeft samen met haar man een grote boerderij uit 1770 midden in het centrum van het Friese Kollum verbouwd. Met passie en veel plezier heeft ze de woonboerderij naar eigen smaak ingericht. Het creëren van een eigen stijl vinden zij en haar man fantastisch om te doen. Zo hebben ze elke ruimte van het 400m2 woonoppervlak zelf verbouwd en ingericht. Een ware droom die is uitgekomen en als stylingfanaat smaakt dit voor Jellina misschien wel naar meer? ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ lijkt haar een toffe kans om haar talent and skills op de proef te stellen. 

Urban jungle 

Jellina houdt van een industriële inrichting en robuuste en stoere items, afgewerkt met veel planten. Oftewel, een urban jungle. Deze stijl verwerkt ze dan ook met plezier in haar eigen boerderij. Mede door de verbouwing is Jellina zich meer gaan richten op content creatie rondom interieur en styling via haar Instagram-account, Pinterest-pagina’s en blog. Zo kun je Jellina op de voet volgen terwijl ze aan het klussen is en staat haar blog vol interieurinspiratie en leuke DIY-ideeën.

Binnenkort te zien

Maar ook al is de boerderij inmiddels zo goed als af, Jellina zit niet stil. Ze houdt ervan om dingen te veranderen in huis: verven, per seizoen restylen, of het interieur een nieuwe thematische sfeer geven. We zijn super benieuwd wat ze allemaal voor ons in petto heeft. Al geïnspireerd door Jellina’s blog? Volg haar in aflevering 3 als ze de styling battle aangaat met Kim Wiebring in het passende thema ‘groene oase’. Kijk iedere zaterdag om 18:25 naar ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ op VTM.

nog meer: Interieurtalent gezocht