Styling: zonnige zithoek in je tuin

Tijdens de zomermaanden is het heerlijk om bij te komen in je eigen tuin. Met een ijskoud drankje, zittend op een fijne tuinstoel ben je bijna niet meer weg te slaan. Wij laten je zien hoe je de leukste zonnige zithoek in je tuin creëert. Genieten gegarandeerd!
styling tuin pastel

Heerlijk zitten in de zonnige zithoek

Een fijne zithoek is onmisbaar in de zomer. Van een stoel tot een daybed; er zijn ontzettend veel mogelijkheden. En zelfs in een kleine tuin kun je een fijne zithoek creëren. Ga de hoogte in door een hangstoel op te hangen, of kies voor een hangmat. Zo bespaar je ruimte, maar heb je wel een aangename plek om te ontspannen. Stijl je zitplek af met een aantal kussens en een plaid.  Niets houd je nu nog tegen om urenlang in je tuin te genieten.

Tuinbank in de veranda in safaristijl

Persoonlijke touch

Binnenshuis voegen we graag persoonlijke items toe, zoals een schilderij of een vloerkleed. Vaak vergeten we de tuin persoonlijk te maken. Zonde, want wat je huis zo persoonlijk maakt, kan in de tuin vaak ook! Haal bijvoorbeeld die oude servieskast van zolder en maak er een bijzondere plantenkast van. Of hang een mooi wandkleed op onder de overkapping. Zo haal je binnen naar buiten!

lougenplek

Lichtpuntje in de tuin

Als de zon onder is gegaan maakt de hemel plaats voor sterren en maanlicht. Dat is al sfeerlicht op zich, maar om je zithoek nog gezelliger te maken kies je voor mooie buitenverlichting. Denk aan een lichtsnoer of lantaarn. Wordt het weer wat frisser ‘s avonds? Een tuinhaard brengt licht én warmte in je tuin. Zo kun je ook na de zomermaanden buiten genieten.

nog meer: