Win een espressomachine met barista-skills van Philips

Een zijdezachte latte, romige cappuccino of pittige espresso: ze geven zelfs een doodgewone doordeweekse dag een gouden randje. Alleen al de geur van versgemalen koffiebonen… Met deze compacte alleskunner maak je razendsnel de variant waar je op dat moment zin in hebt.

In samenwerking met Philips

Met de Philips LatteGo heb je al na één druk op de knop een heerlijke tas koffie.
De volautomatische espressomachine van Philips LatteGo maakt je in no time een lekkere kop koffie.

Nu thuiswerken voor velen onder ons de nieuwe standaard is, stellen we hogere eisen aan onze dagelijkse koppen koffie. Die moeten net zo lekker zijn als de koffie to go van het café om de hoek. Je regelt het met één druk op de knop dankzij de Philips LatteGo 5400 Serie, een volautomatische espressomachine die maar liefst 12 variaties uit z’n hoge hoed tovert. Corrien Flohil, vtwonen stylingcoördinator en fervent koffiedrinker (“Er gaan soms wel tien koppen op een dag doorheen”), nam de proef op de som.

Ieder z’n favoriet

Corrien (47) woont samen met Marcel (54), Sam (8) en Mees (9) in Assendelft. Elke dag bedenkt, coördineert en maakt ze de meest inspirerende stylingproducties voor vtwonen. Daar is natuurlijk de juiste brandstof voor nodig. Corrien: “Het eerste wat ik ’s ochtends doe, is het koffiezetapparaat aanzetten. Ik ben nogal veeleisend als het om mijn koffie gaat: die moet goed heet zijn, een krachtige smaak hebben én ee­­n perfecte melklaag. Daarom gaat de Philips LatteGo 5400 Serie de deur niet meer uit. Het melkschuim is zijdezacht en precies op de juiste temperatuur. En de extra shot-functie geeft de koffie nog meer smaak, zonder ’m bitter te maken. Marcel gaat voor een knettersterke espresso en zelfs de jongens weten hun weg naar de machine al te vinden. Die zijn te porren voor een romige latte macchiato.”

Corrien Flohil neemt de proef op de som en test de LatteGo 5400 Serie.

“Een perfecte cappuccino maak ik nu gewoon

thuis.”

Slimme extra’s

“Het is elke ochtend weer vechten wie als eerste barista mag spelen. Onze favorieten staan opgeslagen onder een knop met een kleur: superslim bedacht. Dat maakt deze machine slaaphoofd proof. Ook fijn: het melksysteem is in no time weer schoon. Het bestaat uit twee delen, zonder buisjes die kunnen verstoppen. Kwestie van afspoelen onder de kraan of mee laten draaien in de vaatwasser.” Als styling expert is Corrien natuurlijk extra kritisch op het uiterlijk van de spullen die ze in huis haalt. Ook daarover is ze te spreken: “ Met z’n elegante design verdient de Philips LatteGo 5400 Serie een ereplek op het aanrecht.”

Met de Philips LatteGo maak je maar liefst 12 verschillende koffievariaties.

Perfecte koffie drinken

Ook thuis perfecte koffie drinken? Ontdek alle voordelen van de Philips LatteGo 5400 Serie op philips.be.

Doe mee en win

Denk je na het lezen van dit artikel “Wauw, ik k wil ook wel zo’n koffiemachine hebben”? Dan hebben wij goed nieuws! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en maak kans op een Philips LatteGo 5400 Serie! Het wedstrijdreglement vind je hier.

nog meer: wooninspiratie