Slapen op een roze wolk met boxspring Pepper

De slaapkamer van blogger Liesbeth De Puysseleir (van het duo Mothers of the Home) was dringend aan een make-over toe. Het behang en de kat waren er al, hoog tijd voor een nieuw bed! (In samenwerking met Swiss Sense)

Out with the old

Sinds de muur achter ons bed een nieuw behang kreeg – ongeveer een jaar geleden – vond ik het totaalplaatje in onze slaapkamer niet meer kloppen. In stilte begon ik dan ook te dromen van een nieuw bed dat mooi zou contrasteren bij mijn favoriete bloemenprint.

Making it personal

Tijdens een bezoek aan de Swiss Sense winkel te Aartselaar, werd er samen met ons een bed samengesteld dat perfect bij onze slaapnoden aansluit. Ter plaatse hebben we verschillende matrassen en toppers getest. We gingen uiteindelijk voor twee medium matrassen met de deluxe topper. Lekker groot: 200 cm x 210 m.

Eyecandy

Natuurlijk is bij een nieuwe boxspring het slaapcomfort key but this girl wants it to look pretty too 🙂 Ik koos daarom resoluut voor de Pepper uit het Swiss Sense Lifestyle by vtwonen gamma. We gingen voor een prachtige stof met visgraatmotief in een heerlijke zachtroze tint, gecombineerd met elegante zwarte pootjes.

Cosy dreams

De zachte roze tint van het bed laat het behang perfect tot zijn recht komen. Ik besloot all in te gaan en kocht een lichtroze dekbedovertrek van H&M Home, aangevuld met twee blauw gestreepte kussens van Ikea, die het geheel een stoere touch geven. Achterop het bed hou ik van de gezelligheid die een bedsprei brengt. Ik legde er twee, want more is more! De roze is eentje van de HAY home collectie, de groene eentje van Arket. Het roze kussen met de varenprint is van Hema.

Reeds twee weken slapen we als roosjes op onze nieuwe roze wolk.

Over boxspring pepper

Boxspring Pepper uit de Lifestyle by vtwonen collectie heeft een fijn hoofdbord en een rank frame. Een bed van hoogwaardige kwaliteit, dat in een breedtemaat van 200 cm en zelfs een lengtemaat van 220 cm leverbaar is. Voor een extra chique effect is het hoofdbord voorzien van de grove wollen stof Tweed en uitgevoerd in de smaakvolle kleur Pink. Wist je dat er ook bijpassende nachtkastjes zijn? Het metalen frame, de stofsoort en poten kunnen hierbij helemaal worden afgestemd op de boxspring van jouw keuze.

Bron: in samenwerking met Swiss Sense | Tekst en fotografie Liesbeth De Puysseleir

nog meer: wooninspiratie