Creëer een buitenparadijs met deze accessoires

’s Ochtends koffie drinken, een goed boek lezen in je loungestoel, gezellig borrelen… in de lente- en zomermaanden wordt het terras al snel een tweede leefruimte. Je maakt het er dus best zo huiselijk mogelijk. Met deze accessoires wordt je patio een waar buitenparadijs.

In samenwerking met CASA

Fleur je patio op met een leuk tapijt.
Loungestoel € 169,- bijzettafel € 69,- tapijt € 22,95, kussen € 12,95
Met een stijlvol tapijt krijgt je buitenruimte nog meer uitstraling.
Loungebank € 399,- Loungefauteuil € 249,- tapijt € 109,- loungetafel € 44,95

Tapijten

Met een stijlvol buitentapijt creëer je al snel een knus hoekje op je terras. Stem je tapijt af op je kussens (of andersom!) zodat het een mooi geheel wordt. Om het extra speels te maken kan je ook twee of drie tapijten nonchalant over elkaar draperen. Extra voordeel: zelfs als wordt het buiten frisser wordt, is van koude voeten geen sprake!

Gebruik een rieten mand om op een stijlvolle manier plaids of andere spullen op te bergen.
Mand € 29,95, loungestoel € 129,-, tapijt € 39,95
Gebruik een rieten mand als opbergruimte of als bloempot.
Tapijt € 89,-, poef € 29,95, tas € 22,95, grote mand € 25,-, kleine mand € 12,-

Manden

Multifunctioneel en heerlijk zomers: de rieten mand. Je hebt ze in alle maten, kleuren en vormen en kan ze als bloempot of opberger voor kussens en plaids gebruiken. Varieer met verschillende groottes, texturen en kleuren zodat het totaalplaatje interessant blijft. Manden die je als opbergers gebruikt kan je onder de tuinbank of -zetel schuiven om plaats te besparen. Wist je trouwens dat je een stevige rieten mand op z’n kop ook als uniek bijzettafeltje kan gebruiken?

Kussens en plaids

Maak van je terras een verlengstuk van je woonkamer door je loungebank of -stoel te voorzien van vrolijke kussens en zachte plaids. Kies voor een mix aan materialen en patronen om extra dimensie te geven aan jouw buitencocon. Kussens zijn accessoires die je naar je mood kunt aanpassen waardoor je in een handomdraai een andere look en feel kunt creëren. Handig!

Met enkele stijlvolle kussens en plaids geef je jouw buitenruimte een extra dimensie.
Wandlamp € 49,95, kast € 249,-, muurdecoratie zwart/geel € 15,95, muurdecoratie € 21,95, muurdecoratie € 11,95, poef € 79,-, plaid € 24,95

“Geef een extra dimensie aan je buitencocon met stijlvolle kussens en plaids.”

Lichtjes

Een zwoele zomeravond op het terras vraagt om gezellige sfeerverlichting. Vergeet die functionele tuinspots en maak het knus door lantaarns op zonne-energie of windlichten te groeperen naast je loungeset op het terras. Wie graag laat ’s avonds nog tafelt, voorziet het terras van een lichtsnoer of plaatst een elegante staanlamp naast de tuintafel. Als je goed kiest, haal je trouwens niet alleen een bron van licht maar ook een ware eyecatcher in huis!

Met enkele planten tover je jouw patio om tot een groene oase.
Loungestoel € 299,- loungetafel € 99,-, plaid € 21,95, mand € 35,-, kussen € 11,95,- grote palmboom € 69,-, kleine palmboom € 39,-
 

Potplanten

Of je nu een stadstuintje, een balkon of een terras hebt, wat extra groen in potten kan nooit kwaad. Door her en der bloemen en planten in een pot te verspreiden over je terras, tover je je patio om tot een rustgevende groene oase waar niet alleen jijzelf maar ook bijtjes en vlinders met plezier zullen vertoeven.

Over CASA

Van eigentijdse meubelen voor huis en tuin tot decoratieve en functionele accessoires, bij CASA shop je mooie en betaalbare interieuritems om van jouw woning een echte thuis te maken. Door het wisselend seizoensaanbod valt er bovendien bij elk winkelbezoek wel iets nieuws te ontdekken!

nog meer: wooninspiratie