Win een DIY wandhanger

Een kale muur verdient een goede make-over. Verf, posters, foto’s, alles kan! Of wat dacht je van een bijzondere wandhanger? Deze wandhanger van Stikcel maak je gemakkelijk zelf en tovert in een mum van tijd elke kale muur om tot een eyecatcher.

Een Chunky wallhanging maak je gewoon zelf. Da's pas genieten.
Fotografie: @vandesandeleen & @spotworkshops

Deze oudroze Chunky wallhanging tovert je muur in 1, 2, 3 om tot een echte blikvanger.
Fotografie: @vandesandeleen & @spotworkshops

DIY wandhanger

De Chunky wallhanging ontvang je in de vorm van een DIY-pakket. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om de wandhanger te maken, van gekleurde lontwol tot een stappenplan en een online instructievideo. Zo kun je gemakkelijk aan de slag en eindig je met een mooie handgemaakte creatie.

Over Stikcel

Céline Van Wassenhove is het creatieve brein achter de Belgische onderneming Stikcel. Met haar atelier hoopt ze mensen te inspireren om op een creatieve manier te ontspannen. Naast de verkoop van leuke DIY-pakketten, handgemaakte cadeautjes en kleding op maat, organiseert Céline workshops waarin je je artistieke talenten helemaal kan ontplooien.

Maak je huis extra cosy met een rusty Chunky wallhanging van Stikcel.
Fotografie: @vandesandeleen & @spotworkshops

Doe mee en win!

Iets voor jou? Doe mee met onze winactie en maak kans op een van de DIY-pakketen van Stikcel. Kies je favoriete kleur, schrijf je in op onze nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en wie weet win je er wel één van. Het wedstrijdreglement vind je hier. Veel succes!

nog meer: wooninspiratie